Angelina Jolie vine cu o acuzație gravă la adresa lui Brad Pitt. Spune că prejudiciul e imens

Angelina Jolie vine cu o acuzație gravă la adresa lui Brad Pitt. Spune că prejudiciul e imens
Angelina Jolie lansează o acuzație gravă la adresa fostului soț. Spune că prejudiciul provocat de Brad Pitt este unul imens.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în 2016, însă divorțul dintre ei nu s-a finalizat nici până acum. Cândva cel mai iubit cuplu de la Hollywood, cei doi sunt acum la cuțite. Angelina Jolie vine cu o nouă acuzație gravă la adresa celui pe care l-a iubit cumva. Angelina Jolie și Brad Pitt își dispută acum custodia a cinci dintre cei șase copii ai lor, adică Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox, dat fiind că Maddox are deja 18 ani. 

De la anunțarea separării și debutul procesului pentru divorțul de Brad Pitt, surse au speculat că cei doi actori se află în conflict deschis în privința custodiei. Însă, recent, o sursă a afirmat pentru E! News că cei doi prioritizează bunăstarea copiilor, mai cu seamă în contextul ultimului an. „Toți copiii stau acasă cu Angelina, dar au continuat să îl vadă pe Brad și să se ducă la el în vizite regulate.”

Angelina Jolie vine cu o acuzație gravă. Nu a mai regizat din cauza lui Brad Pitt

În interviurile recente, Angelina a dezvăluit că din cauza situației familiale, a ratat o mulțime de oportunități. Actrița se referă în principal la partea de regie de filme, pe care a lăsat-o deoparte. „Îmi place să regizez, dar din cauza unei schimbări în situația familiei mele, nu a mai fost posibil să regizez în ultimii ani”, a declarat Angelina. 

Aceasta a lucrat la proiectele A Place in Time, In the Land of Blood and Honey, Unbroken, Coldplay: Miracles, By The Sea și First They Killed My Father, ultimul fiind lansat în 2017. „A trebuit să iau joburi mai scurte și să fiu acasă mai mult timp, așa că m-am întors la actorie. Acesta este adevărul”, a mai spus vedeta.

Actrița în vârstă de 45 de ani a declarat, pentru Vogue, că nu i se potrivește să fie o mamă care stă acasă, dar și că se bucură de situație. „Simt că-mi lipsesc aptitudinile pentru a fi o mamă tradițională, care stă acasă (…) Dar simt că mă voi descurca mai bine odată ce ajung la 50 de ani.”

Foto: Facebook

Drama din viața actriței Kate Hudson, fiica lui Goldie Hawn: „Este o problemă veche de 41 de ani”