Drama din viața actriței Kate Hudson, fiica lui Goldie Hawn: „Este o problemă veche de 41 de ani”

Drama din viața actriței Kate Hudson, fiica lui Goldie Hawn: „Este o problemă veche de 41 de ani”
Fiica lui Goldie Hawn este o actriță iubită și cunoscută, însă viața privată nu i-a fost mereu liniștită. Drama din viața lui Kate Hudson datează de 41 de ani.

Kate Hudson, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în filmul ”Cum să scapi de un tip în 10 zile”, este fiica lui Goldie Hawn, cu care are o relație extraordinară. Într-un interviu, actrița a vorbit despre provocările din viața sa. Cu această ocazie, Kate Hudson a povestit și drama cu care se confruntă de foarte mulți ani. 

Printre altele, actrița în vârstă de 41 de ani a mărturisit că viața ei de mamă nu este deloc ușoară, întrucât să aibă trei copii cu trei bărbați diferiți înseamnă să-i crească în diferite moduri. Kate Hudson este mama a trei copii, cel mai mare dintre el fiind Ryder, în vârstă de 17 ani, pe care-l are cu Chris Robinson, fostul ei soț. Bingham, 9 ani, care a venit în urma relației cu fostul ei logodnic Matt Bellamy. Și o fetiță de doi ani, pe Rani, din relația cu partenerul actual, Danny Fujikawa. 

”Aș vrea să spun că totul e grozav și că ne descurcăm, însă realitatea este că sunt zile care sunt bune și altele în care trebuie să-mi amintesc să fiu recunoscătoare.”, a dezvăluit actrița. Aceasta se ocupă și de cele patru afaceri pe care le are.

Drama din viața lui Kate Hudson. Nu și-a cunoscut niciodată tatăl 

Kate Hudson drama
Katee Hudson și fratele ei, Oliver

Kate Hudson nu și-a cunoscut niciodată tatăl, pe muzicianul Bill Hudson. Actrița și fratele ei, Oliver Hudson, au fost crescuți de mama ei, Goldie Hawn și partenerul ei, Kurt Russel. ”Este o problemă veche de 41 de ani.”, a spus Kate, care a continuat. ”Am o familie grozavă. Am o mamă frumoasă. Am un tată vitreg care a apărut în viața mea și a jucat un rol important în ceea ce privește figura paternă. Dar asta nu schimbă faptul că nu ne-am cunoscut tatăl.”, a mai mărturisit actrița. Ea a precizat, de asemenea, că astfel de situații sunt destul de frecvente.

Goldie Hawn și Bill Hudson, în ziua nunții lor, în 1976

Goldie Hawn și muzicianul Bill Hudson au fost căsătoriți între 1976 și 1982. Cei doi au divorțat la doar un an după nașterea actriței Kate Hudson, iar Hudson nu a păstrat o relație bună cu Kate și Oliver. La un moment dat, Kate mărturisea că relația înstrăinată cu tatăl ei biologic a influențat-o chiar și în relațiile ei ca adult cu bărbații. 

Foto: Facebook

Un fost ministru vorbește despre „dragostea lui într-o poză”