Poveste de iubire și secretul ei. Goldie Hawn și Kurt Russell, nedespărțiți de 37 de ani!  

Poveste de iubire și secretul ei. Goldie Hawn și Kurt Russell, nedespărțiți de 37 de ani!  
 Goldie Hawn (74 ani) și Kurt Russell (69 ani), doi actori frumoși, celebri și iubiți de întreaga lume, formează unul dintre cele mai longevive și iconice cupluri de la Hollywood. Povestea lor de iubire a fost întotdeauna în atenția presei și nu puțini au fost cei care s-au întrebat care este secretul?

În cadrul unei emisiuni a postului tv CBS, simpaticii actori au divulgat ce i-a ținut împreună 37 de ani.

S-au cunoscut în 1966 pe platourile de filmare Disney. Ea avea 21 de ani, el 16. El era adorabil, dar prea tânăr, după cum mărturisește chiar actrița. “Era simpatic, dar prea tânăr, iar eu ieșeam cu bărbați mai în vârstă”, glumește Goldie Hawn. “Eram prea mic într-adevăr, nici măcar nu aveam permis de conducere”, completează Kurt Russell.

S-au reîntâlnit însă la ani distanță, în 1983, pe platourile de filmare de la “Swing Shift”. Kurt Russell era atunci mahmur, după cum mărturisește chiar el.

“Eram teribil de mahmur și nu o știam deloc pe Goldie în afara platourilor de filmare. Nu aveam în minte ce urma să văd, iar ea avea un corp grozav. Așa că primul lucru care mi-a venit a fost ‘Mama ce corp ai’. A fost ceva rapid și putea să ia o întorsătură greșită, însă ea a răspuns ‘Vai, mulțumesc’. “, își reamintește actorul.

A urmat în același an prima întâlnire și apoi, în 1986, nașterea primului și singurului copil al cuplului, Wyatt Russell. Atât Goldie cât și Kurt aveau deja copii din relațiile precedente, însă asta nu i-a oprit să-i acorde celui mic toată dragostea și atenția. “

Fiica mea (actrița Kate Hudson) stă pe stradă cu noi, deci o văd frecvent. Luăm cina toți destul de des”, spune Goldie Hawn.

Goldie Hawn: fi divorțat de mult dacă eram măritată”

Deși trăiesc o mare iubire de 37 de ani, cei doi nu au făcut niciodată acte.

“ Eram divorțată de mult dacă mă măritam. Căsătoria e o treabă psihologică. Dacă vrei să te simți legat de cineva, atunci e important să fii căsătorit. Dacă ai independența, dacă ai destui bani și ai simțul independenței și îți place libertatea, e ceva psihologic în a nu te căsători, pentru că astfel ai libertatea de a lua decizii într-un fel sau altul”, spune actrița. “Eu am ales să rămân. Kurt a ales și el să rămână. Și amândoi suntem mulțumiți cu această decizie”, mai adaugă Goldie Hawn.

Întrebați care este secretul longevității iubirii, cei doi divulgă ce îi ține împreună după atâta timp:

„Mă bucur că ai întrebat, este o întrebare normală. Secretul este că nu există vreun secret. Pur și simplu amândoi vrem să fim împreună. Trebuie ca amândoi să-și dorească să fie împreună.”, spune actrița.

„“Da, ai dreptate. Este un drum cu două perspective, cu suișuri și coborâri. La finalul zilei cum explici asta? Pentru mine, e la fel cum spune Goldie, eu numesc asta iubire”, încheie Kurt Russell.

Pe cei doi actori îi veți putea urmări în filmul Cronicile Crăciunului 2”, în rolurile Domnul și Doamna Crăciun, o comedie de Crăciun ce va fi lansata pe 18 noiembrie 2020 în Statele Unite. În Romania, filmul va avea premiera pe data de 25 noiembrie pe platforma Netflix.

Mădălina Ghenea transmite un cadou în imagini fostului iubit, Matei Stratan?