Mădălina Ghenea transmite un cadou în imagini fostului iubit, Matei Stratan?

Mădălina Ghenea transmite un cadou în imagini fostului iubit, Matei Stratan?
Mădălina Ghenea locuiește în Milano, Italia, de mai bine de un an. Ea s-a mutat acolo din martie 2019, loc în care își crește fetița și în care și-a reluat cariera de fotomodel și actriță.

Vedeta a postat-o pe micuță pe rețelele de socializare, pentru a le arăta fanilor ce relație frumoasă mamă-fiică au.

Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea are astăzi trei ani, este o minune de copil și își face mama mai fericită pe zi ce trece. De frânturi din aceste momente mamă-fiică se bucură și publicul focoasei șatene, care o postează deseori pe fetiță făcând giumbușlucuri sau vorbind în cele trei limbi cu care se descurcă excepțional: italiană, română și engleză.

Acest filmuleț, ca și fotografiile pe care le postează, au și o altă țintă decât fanii din mdiul online. Ele sunt destinate lui Matei Stratan, tatăl fetiței, precum și bunicilor cei bogați din România, despre care apropiații lor spun că se topesc de dorul Charlottei și ar dori să stea și la ei. E posibil ca imaginile să constituie cadoul Mădălinei Ghenea pentru fostul iubit și părinții lui.

Mădălina Ghenea le-a arătat-o pe Charlotte fanilor din mediul online

Ieri, Mădălina Ghenea a publicat un videoclip în care se juca alături de fiica sa, Charlotte. Mama, îmbrăcată ca pentru o ședință foto, iar fiica purtând haine comode, amândouă s-au distrat pe cinste la final de săptămână, au dansat, au râs și și-au arătat iubirea una față de cealaltă.

„Charlotte are 3 ani și este convinsă că sunt una dintre jucăriile ei. Charlie costumista e coregrafa. Bucură-te de primul videoclip muzical al fiicei mele, care a fost designer și coregraf pentru finalul acestei duminici gri. Petrecem oricum. Charlotte si cuvintele cheie de azi . Actor, costum, jocul actorului, actorul în costum, sugestie, expresivitate, dans, corp, mişcare, regizor, scenograf, machiaj, personaj, mesaj, recuzită, supereroi”, a scris Mădălina Ghenea în descrierea înregistrării video.

Criticată pentru pictorialul cu fetița: „Mama-vampă cu copil-breloc!”

Mădălina Ghenea a primit reproșuri după pictorialul din revista Elle, din noiembrie 2017, unde ne-a prezentat-o pentru prima dată pe fetița ei Charlotte. Actrița a schimbat mai multe ținute senzuale, în timp ce bebelușul a pozat fără hăinuțe. Imaginile cu cele două nu au fost pe gustul tuturor fanilor vedetei, care i-au lăsat comentarii acide pe contul ei de Instagram, acolo unde aceasta a publicat o serie de fotografii.

„Nu te onorează acest pictorial. Nu transpare nimic din candoarea pozelor pe care le postezi tu cu micuța pe Instagram. Ai fost consiliată prost. Are și Alina Pușcaş un editorial similar în revista Viva!, în care mama cu privire de divă absolută ține copilul că pe un obiect incomod. Mi-ar fi plăcut să te văd într-un pictorial precum Nicole Trunfio pt Elle Australia, cred că și tu încă alăptezi, dar probabil că Elle România n-ar fi făcut în veci un astfel de pictorial cu tine, aici e mai apreciată mama vampă cu copil-breloc și cred că tu nu ești deloc așa”, i-a scris o persoană care îi urmăreşte activitatea pe reţelele de socializare.

Teo Trandafir despre căsniciile ei, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”