Un fost ministru vorbește despre „dragostea lui într-o poză”

Un fost ministru vorbește despre „dragostea lui într-o poză”
Un fost ministru vorbește despre „dragostea lui într-o poză”. Fanii au reacționat imediat și au complimentat atât poza, cât și protagoniștii.

Fostul ministru Ilan Laufer nici că poate fi mai fericit. Bărbatul în vârstă de 37 de ani are o soție frumoasă, care i-a adus pe lume în luna februarie doi gemeni. Cei mici s-au născut prematur, astfel că a fost nevoie să stea în spital până pe 24 martie, când au fost externați. 

Alina Laufer, tânăra mămică, a vorbit la vremea respectivă despre cum se simt gemenii. „„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici. Nu mai mănâncă prin gavaj, deja încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…) În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor”, spunea Alina în emisiunea Teo Show înainte de a fi externată din spital. 

Un fost ministru vorbește despre dragostea într-o poză. Prima ședință foto cu bebelușii 

Gemenii au împlinit acum vârsta de 2 luni și se simt bine, astfel că părinții au profitat și i-au scos în parc weekend-ul trecut. „Prima noastră ieșire cu prințișorii în parc. O duminică frumoasă dragi prieteni”, scria Ilan Laufer pe Facebook în urmă cu câteva zile, în dreptul unei poze în care apărea alături de soția Alina și cei doi bebeluși, în parcul Herăstrău din Capitală. 

ministru vorbește

Ulterior, familia fericită a realizat și prima ședință foto cu gemenii. În poza împărtășită cu fanii, Alina și Ilan Laufer își țin gemenii în brațe și îi privesc cu dragoste. Micuții sunt îmbrăcați la fel, în costume cu dungi. Pe Facebook, Ilan a scris: „Dragostea într-o poză cât o mie de cuvinte”, a notat acesta. Cei care îl urmăresc au reacționat, i-au oferit peste 3.000 de aprecieri și sute de comentarii. „Să fiți sănătoși cu toții și să vă bucurați unii de alții ani mulți și frumoși! (…) Înduioșător! Sănătate tuturor și multe bucurii!”. 

Foto: Facebook

Legenda iepurașului de Paște. De ce și de unde vine