Supergemenii. Sunt gemeni, dar la săptămâni distanță. Cum a fost posibil așa ceva

Supergemenii. Sunt gemeni, dar la săptămâni distanță. Cum a fost posibil așa ceva
Aproape orice copil își dorește un frate sau o soră, iar când se nasc gemeni, sunt cei mai fericiți. Cresc împreună, se joacă și descoperă lumea împreună. Dar cum e să ai o soră geamănă care e mai mică? Ceea ce pare de necrezut, e posibil.

O mamă din Marea Britanie a avut o „sarcină dublă” rară, ea a adus pe lume o pereche de gemeni, dar la săptămâni distanță. Mai exact, femeia a conceput o fiică la trei săptămâni după ce a rămas însărcinată cu fiul ei.

Cu dimensiunile lor izbitor de diferite, este greu de crezut că acești bebeluși sunt, practic, gemeni. Dar ei sunt dovada vie că există minuni medicale.

Ceea ce i s-a întâmpla femeii este un fenomen incredibil de rar cunoscut sub numele de superfetație. Rebecca Roberts a rămas efectiv însărcinată cu Rosalie în timp ce era deja însărcinată cu Noah. Doar aproximativ o duzină de astfel de cazuri sunt documentate la nivel mondial.

Rebecca Roberts, în vârstă de 39 de ani, a rămas uimită când a aflat că avea gemeni, deoarece două scanări anterioare nu arătau niciun indiciu al unui al doilea făt. Ea a spus: „Nici nu știam că este posibil să concep din nou în timpul sarcinii”. Gemenii au fost născuți devreme prin cezariană la 33 de săptămâni, în septembrie anul trecut. A fost necesară intervenția din cauza unei probleme cu cordonul ombilical al fetiței.

În timp ce Noah cântărea 1,16 kg la naștere, sora lui avea doar 765 de grame. Rosalie a trebuit să mai petreacă câteva luni la spital. Ea a fost externată în cele din urmă acasă la Trowbridge, Wiltshire, de Crăciun, la două luni și jumătate după fratele ei geamăn. Dar, vestea bună e că supergemenii cresc frumos, amândoi.

Rebecca Roberts conduce o firmă de îmbrăcăminte pentru copii și are, de asemenea, încă o fiică Summer, în vârstă de 14 ani. Ea a făcut teste pentru a exclude probleme cromozomiale sau genetice în cazul gemenilor. Ea și partenerul ei, Rhys Weaver, în vârstă de 43 de ani, au fost informați că un medicament pentru fertilitate pe care îl lua femeia ar fi putut-o determina ovulația în timp ce era deja însărcinată, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Loredana aplică perfect strategia starurilor occidentale. Din nou dă lecții în showbiz