Cei mai mici antreprenori din showbizul românesc. Sunt copii de vedete

Cei mai mici antreprenori din showbizul românesc. Sunt copii de vedete
Ce știm despre copiii vedetelor? În primul rând că trăiesc bine. grija zilei de mâine nu există pentru părinții lor și nici pentru ei. Au mereu haine la modă, jucării scumpe, iar unii încep să câștige bani doar pentru că au părinți celebri. Multe vedete autohtone le-au făcut copiilor lor conturi pe rețelele sociale, iar acest lucru devine în sine o afacere.

Cei mai mici antreprenori din showbizul românesc sunt copii de vedete, dar să vedeți ce fac! Căci nu e chiar la ce v-ați aștepta din prima.

David și Eva Măruță, copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță  au demonstrat că pot câștiga singuri bani de buzunar, muncind. Cei doi frați au deschis propria afacere. Iar pentru că nu dețin pentru moment o infrastructură complexă, și-au localizat afacerea aproape de casa părinților lor.

Odată ce vremea însorită și-a făcut apariția în București, copiii Andrei au pus la cale o afacere la colțul străzii pe care se găsește casa lor. ei au luat o masă din casă și deschis un bar de băuturi răcoritoare. fără alcool, evident.

Cei mai mici antreprenori din showbizul românesc

Pe o coală de carton pe care au scris cu litere colorate prețul băuturilor răcoritoare și au început vânzarea. Iar clienții nu au întârziat să apară. În scurt timp, toți copiii vecinilor au venit la David și Eva pentru a cumpăra câte un cocktail. Până să afle Cătălin Măruță de afacerea copiilor săi, David l-a informat că a încasat deja 130 de lei din vânzări.

Iar copiii nu au fost lăsați nesupravegheați. Chiar dacă  celebrii lor părinți nu au vrut să stea lângă ei, ca să îi lase să se manifeste nestingheriți, au trimis un paznic de nădejde. Câinele familiei a stat de planton.  După gard.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Maruta (@marutadavid)

„Aici avem sucurile, termosurile, în cazul în care nu mai bem sucuri să facem mai multe și apoi să le turnăm. Aici avem gheața, lămâile. Aici avem fructe care costă un leu, iar aici e câinele nostru care atrage oamenii”, a povestit David.

Puștiul s-a promovat de la început și pe contul său de Instagram. „Mă pregătesc pentru Imperiul Leilor, sezonul nou: Cocktail-uri la 2 lei la fiecare colț de stradă”, a dezvăluit planul David Măruță. El a adus și scaune din casă, pentru clienții care vor să savureze la fața locului o băutură răcoritoare. Și a apelat la sora sa pentru a face transportul comenzilor.

Sursa foto: Pixabay, Instagram

Ca între fete. Cristina Cioran primește sfaturi despre sarcină și copii de la amica Gabriela Cristea