Ca între fete. Cristina Cioran primește sfaturi despre sarcină și copii de la amica Gabriela Cristea

Ca între fete. Cristina Cioran primește sfaturi despre sarcină și copii de la amica Gabriela Cristea
Nu există  mamă care să nu vorbească cu emoție despre momentele maternității. Și de foarte multe ori, după ce au devenit mame, femeile își doresc să mai aducă pe lume și alți copii. În showbizul românesc este invazie de bebeluși. Unele vedete sunt însărcinate, alte tocmai au născut. iar unele își doresc să devină mame din nou.

Una din viitoarele mămici, Cristina Cioran primește sfaturi despre sarcină și copii de la amica Gabriela Cristea. cele două au avut o discuție „de fete” la televizor. Dacă Cristina Cioran e însărcinată cu primul copil, Gabriela Cristea are deja doi. Ba chiar ar mai vrea unul.

Prezentatoarea TV și-a adus aminte de momentele frumoase în care era gravidă cu fetițele ei. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe minunate, pe Bella Victoria Margot, în vârstă de 4 ani, și pe Thea Iris Selena, de doi ani.

Cristina a povestit cum decurge sarcina și cum se simte așteptând primul ei copil. „Mă înțeleg bine cu situația, dar sunt copleșită de tot ce urmează să se întâmple. Este incredibil. Am avut doar grețuri, eu oricum am rău de mișcare. Dacă nu mă așezam la orizontală o oră-două probabil vomitam. Stările astea au venit peste cele existente deja. Este o perioadă interesantă”, a dezvăluit Cristina Cioran.

Cristina Cioran primește sfaturi despre sarcină și copii de la amica Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a rememorat momentele de când era gravidă. dar cu o urmă e regret. „ Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal.

Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot”, a spus Gabriela Cristea. Și a avertizat-o pe Cristian Cioran. „Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a mai spus Gabriela Cristea.

Sursa foto: Instagram

Diana Șoșoacă și-a făcut partid și plusează. Vrea la Cotroceni: „Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”