Diana Șoșoacă și-a făcut partid și plusează. Vrea la Cotroceni: „Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”

Diana Șoșoacă și-a făcut partid și plusează. Vrea la Cotroceni: „Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”
Diana Șoșoacă și-a făcut partid și plusează. Zice că vrea la Cotroceni. Senatoarea s-a distanțat și de partidul AUR.

Invitată la România TV, Diana Șoșoacă a dezvăluit că și-a făcut partid. De asemenea, senatoarea a tranșat câteva probleme care o „apasă”, una dintre ele fiind legată de gradul lui Valeriu Gheorghiță. Astfel, intenționează să afle exact cum a ajuns coordonatorul campaniei de vaccinare să aibă grad de colonel. Șoșoacă s-a comparat singură cu Marine Le Pen, lidera extremiștilor din Franța și consideră că se ridică mult deasupra ei, căci „pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”. 

Despre partidul AUR, Șoșoacă a clarificat că nu mai face parte din această formațiune. „AUR nu mai există nici el, a căzut 4%, nu vă mai luaţi după sondajele astea plătite. Mă uitam la altă televiziune care vorbea despre trecerea de la USR la AUR şi la AUR mă puneau pe mine ca să inducă lumea în eroare. Vreau să precizez la nivel naţional, nu sunt membră AUR, nu mai fac parte din AUR şi prin toate peregrinările mele prin ţară, am văzut acest lucru, au încercat să mai adune oameni, dar nu a venit nimeni, pentru că li s-a spus că Diana Şoşoacă nu mai este în AUR”, a declarat Șoșoacă. 

Diana Șoșoacă și-a făcut partid. Candidează sau nu la președenție?

De dragul susținătorilor, Șoșoacă a făcut „teasing” și a anunțat că are propriul ei partid, dar că nu este momentul să dea mai multe detalii. „Este deja făcut un partid, veți auzi de el când va veni timpul. Este deja făcut un partid, veți auzi de el când va veni timpul”.  În diaspora s-au făcut pagini de socializare pentru Diana Șoșoacă și mulți români își arată susținerea.

De asemenea, la întrebare dacă va candida la președenție, Șoșoacă a fost evazivă. În timp ce a refuzat să dea un răspuns clar, nici nu a negat posibilitatea, ba din contră, a părut că ar putea fi o opțiune pe care o ia în calcul, aceea de a face carieră la Cotroceni. „Voi vedea ce voi face, nu pot să spun acum”, a fost răspunsul, pe scurt, al senatoarei Diana Șoșoacă. 

Foto: Facebook

Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a mers în prima ei excursie. Pe cine a vizitat