Trădare pe față la Survivor România 2021. Cine și-a sabotat propria echipă

Trădare pe față la Survivor România 2021. Cine și-a sabotat propria echipă
Emisiunea Survivor România devine din ce în ce mai încrâncenată, deoarece concurenții au ajuns la capătul puterilor și au început să ia decizii disperate. 

Concurețiii de la Survivor România 2021 se apropie cu pași repezi de finalul competiției. Aceștia au avut din nou o săptămâna grea, una dintre concurente fiind acuzata că a pierdut intenționat. Aceasta a fost acuzată că a renunțat intenționat la imunitate pentru a putea elimina un coleg. Maria, una dintre Războinice, a fost acuzată de telespectatori că a pierdut intenționat jocul de imunitate.

Planul acesteia a fost de a face echipa să piardă pentru a-și putea nominaliza un coleg de echipă. „Mi se pare că Maria a trântit meciul”, „Da, și eu am avut impresia că Maria nu a vrut să câștige”, „Și eu cred la fel. Este clar că nu a vrut să câștige”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Trădare pe față la Survivor România 2021

Se pare că unii dintre telespectatori au intuit strategia după care joacă Maria. În urma pierderii meciului, echipa Războinicilor este nevoită să aleagă o nouă persoană în Consiliul de nominalizare.

Albert este unul dintre principalii aflați pe lista de plecare.

Chiar și-a sabotat Maria echipa?

Oamenii de acasă o acuză pe Maria  de trădare pe față la Survivor România 2021. Potrivit spectatorilor, aceasta ar fi vrut să îl nominalizeze pe Sorin, acesta fiind motivul pentru care a tratat proba cu dezinteres.

„Nu a vrut să aducă puncte pentru că știe că Albert va vota Sorin. Vrea să scape de el”,  „Vrea să plece Sorin acasă, bravo ei”, „Una e să pierzi și alta e să trântești”,  „Și eu vreau să plece Sorin, dar nu e corect”, au spus unii oameni din mediul online.

Sursa foto: Instagram

Specii noi de animale sunt descoperite pe bandă rulantă. Cercetătorii sunt în alertă