Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a rămas actrița Reese Witherspoon fără canapea. Râzi de mori cu „blonda de la Drept”

Cum a rămas actrița Reese Witherspoon fără canapea. Râzi de mori cu „blonda de la Drept”
Reese Witherspoon a rămas fără canapea. Situația comică a povestit-o chiar actrița, pe Instagram. A dat totul în vileag, inclusiv cu poze doveditoare.

Actrița din „Blonda de la drept” se confruntă cu o problemă zilele acestea. Reese Witherspoon a rămas fără canapea și a povestit totul pe Instagram. Reese este o adeptă a vieții de familie și se implică în tot ceea ce ține de gospodărie. În luna ianuarie, actrița a urat bun venit în familie unui labrador negru simpatic, care poartă numele de Major. 

Toată familia l-a primit cu bucurie pe adorabilul labrador, care a devenit la scurt timp extrem de răsfățat. Reese mai are o cățelușă, rasa bulldog francez, pe nume Minnie. Iar acest lucru poate crea aglomerație câteodată, cu atâția patrupezi și oameni ce locuiesc împreună, dar actriței îi place la nebunie. 

Reese Witherspoon trebuie să cumpere canapea. Pe cea veche a mâncat-o labradorul 

Zilele trecute, faimoasa actriță l-a dat în fapt pe labradorul Major, chiar pe Instagram. Blănosul și-a făcut de cap cu canapeaua actriței, care a ajuns franjuri. În imaginile postate pe Instagam, poate fi observată canapeaua, care are o gaură în partea de jos și este distrusă total. Lângă, la loc de cinste, stă Major, a cărui față vinovată stârnește râsete.

Reese a făcut și un sondaj în care întreba oamenii dacă ei cred sau nu că Major este de vină. Bineînțeles că actrița a glumit, căci era evident că stricăciunea era opera patrupedului. Într-un final, vedeta a concluzionat că deși s-a produs o pagubă, Major este simpatic. „Are noroc că este drăguț”, a scris Reese la o poză cu labradorul vinovat de „delictul” comis. 

Reese a anunțat apariția în familie a lui Major în luna ianuarie a acestui an, printr-o postare pe Facebook care îl înfățișa pe simpaticul pui de labrador privind către aparat. „Bine ai venit în familia noastră, Major”, a scris Reese Witherspoon pe Instagram la vremea respectivă. 

Foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre