Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a rezistat căsnicia lui Romică Țociu aproape 30 de ani: „Soția a știut să pună lucrurile în ordine”

Cum a rezistat căsnicia lui Romică Țociu aproape 30 de ani: „Soția a știut să pună lucrurile în ordine”
După 27 de ani de căsnicie, cu bune și cu mai puțin bune, actorul Romică Țociu îi mulțumește soției că a știut „să pună lucrurile în ordine”. Familist convins, actorul spune că oamenii de lângă el sunt cei care îi dau putere să meargă tot timpul mai departe.

Deși se apropie cu repeziciune de sărbătorirea a 30 de ani de căsătorie, Romică Țociu spune că el nu are niciun secret. Totula stat în mâinile și în sufletul soției Nicoleta, o femeie extrem de frumoasă și deșteaptă. „Eu am fost mai agitat, am avut o viață mai agitată, însă Nicoleta a știut de fiecare dată să pună lucrurile în ordine și să meargă mai departe.”, spune actorul într-un interviu în Viva.ro.

Actorul mărturisește că îi este foarte recunoscător soției pentru că l-a înțeles și a știut să treacă peste toate greutățile. Spune cu mâna pe inimă că și ei au avut probleme, nu e totul roz cum se vede la televizor. Însă, toate au fost depășite cu ajutorul înțelegerii și al respectului reciproc.

Tată a doi copii, unul căsătorit deja, Romică Țociu spune că și iubirea pentru aceștia a contat foarte mult în reușita relației de cuplu. Își iubește foarte mult apropiații și spune că ar face orice pentru ei.

„Peste tot eram eram înconjurat de balerine, de femei frumoase”

Întotdeauna a fost înconjurat de femei frumoase, ca orice actor. Însă soția sa a știut să-și tempereze comportamentul și să nu iasă la iveală gelozii extreme, care ar fi dăunat cuplului. De cealaltă parte, și Nicoleta a fost și este o femeie frumoasă, iar Romică Țociu ar fi putut fi pus în încurcătură, de-a lungul vieții.

„Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei. Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu „cum las eu femeia asta singură acasă?, dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta. Gelozia, în cantităţi industriale, poate să distrugă căsnicii.”, este de părere Romică Țociu.

Cel mai greu moment din viața lor

Cel mai dificil moment din viața lor este unul legat de sănătate. A fost vorba despre nepotul lor, Filip, care a înghițit două bile magnetice, iar perioada care a urmat a fost una extrem de dificilă pentru toată familia.

„Trei luni oribile, cu o operație complicată și o revenire la viață la fel de grea. Momentul m-a prins în turneu în America și am făcut tot ce mi-a stat în putință de acolo. Am avut noroc că din cauza pandemiei s-au anulat câteva spectacole şi m-am putut întoarce mai repede acasă, lângă familie. Au fost trei luni îngrozitoare, care ne-au unit şi mai tare, ca familie, atât pe noi, cât şi cu familia Ligiei, soţia fiului meu. Mi-am dat seama că, fără familie şi fără să ai oameni lângă tine, e foarte greu să te aduni.”, a mai spus Țociu.

Romică, alături de fiul său.

De asemenea, soția lui Romică Țociu s-a luptat cândva și cu cancerul. Din fericire, ea a învins.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre