Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată, de fapt, Monica Bîrlădeanu fără machiaj. Imaginea aceasta va pune în discuție naturalețea ei

Cum arată, de fapt, Monica Bîrlădeanu fără machiaj. Imaginea aceasta va pune în discuție naturalețea ei
Monica Bîrlădeanu este, categoric, una din cele mai frumoase și atrăgătoare actrițe din România. Are 44 de ani, iar felul în care arată le face invidioase pe milioane de femei.

Cunoscuta actriță Monica Bîrlădeanu pare că a descoperit un mare secret, cel al tinereții bine conservate. De-a lungul timpului, gurile rele au lansat zvonuri că actrița ar fi apelat la medicul estetician pentru a arăta atât de bine, însă ea este complet naturală, fără nicio operație estetică. Adevărul este că ea are foarte mare grijă de corpul ei și face multe eforturi ca să se mențină in formă. Cu o mină de puștoaică de 20 de ani, vara asta a făcut furori în costum de baie, etalând, pe plajă, un corp fără strop de celulită.

Monica Bîrlădeanu și secretul tinereții care nu mai trece

În cele mai noi imagini postate pe rețelele de socializare, Monica Bîrlădeanu le arată fanilor ei cum face ea sport. Vedeta nu poartă deloc machiaj și poate vedea oricine că arată exact așa cum o știm: exagerat  de frumoasă. Vedeta nu are ce să ascundă sub straturi de fond de ten și este mândră cu asta.

Spre deosebire de alte vedete, Monica Bîrlădeanu nu se teme să își arate chipul fără strop de machiaj

Acum câțiva ani, Monica Bîrlădeanu a povestit că apelează, pentru a-și menține corpul în formă maximă, la un fel anume de masaj. „Este cel mai profund masaj anticelulitic pe care l-am experimentat vreodată. E șmecher rău de tot. Încep cu tălpile. Și acolo la aripioare îmi prinde bine. Îți ia foc fundul, efectiv, e bine de tot. Nu m-am învinețit absolut deloc.

Viteza rolelor de la aparat crește progresiv și nu are un impact violent asupra corpului. Am febră musculară în zonele unde era nevoie de lucru”, a povestit Monica Bîrlădeanu pe una dintre rețelele de socializare.

Pentru a se menține în formă maximă, celebra actriță recunoaște că nu mănâncă niciodată dulciuri. Este mereu atentă la ceea ce mănâncă. Dimineața preferă pâinea de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado. Sau omletă. Peste zi, una din mesele preferate e salata cu ton. Sau preferă un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi, după cum a spus vedeta într-un interviu.

Când era adolescentă, voia să arate „matur”

Așa cum o vedem, la 44 de ani,  Monica Bîrlădeanu e mulțumită de felul în care arată. Dar nu a fost tot timpul așa. Vedea a povestit, în trecut, că atunci când era adolescentă se chinuia să arate mai matur. Voia neapărat să se angajeze pentru a-și ajuta mama care rămăsese văduvă și se chinuia cu creșterea ei și a fraților săi.

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase și naturale actrițe din România

„Mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien, şi le-am zis că am 18 ani. Aşa am lucrat acolo două veri!”, a povestit Monica pentru Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre