Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată fiul adoptat al lui Tom Cruise. Este și el actor, la fel ca părinții săi

Cum arată fiul adoptat al lui Tom Cruise. Este și el actor, la fel ca părinții săi
Fiul adoptat al lui Tom Cruise și Nicole Kidman, Connor, este și el actor, la fel ca părinții săi celebri. Connor este de nerecunoscut acum, față de cum arăta la 18 ani.

Tom Cruise are trei copii, două fete și un băiat. Isabella Jane Cruise și Connor Cruise sunt adoptați împreună cu Nicole Kidman, din timpul mariajului care a durat 11 ani. Suri Cruise este singura fiică biologică a actorului. Isabella și Connor au fost înfiați în urmă cu 20 de ani, iar după divorțul de Nicole Kidman, cei doi au rămas în custodia tatălui. Cum arată fiul adoptat al lui Tom Cruise.

Connor Cruise

Connor Cruise are 26 de ani, iar acum doi ani a anunțat că intenționează să se căsătorească cu iubita lui de origine italiană, alături de care s-a mutat în Florida. Tom Cruise și-a îndrăgit deja viitoarea noră și este în culmea fericirii că familia se va mări. Connor este actor, la fel ca părinții săi. Tânărul este cunoscut pentru rolurile sale din filmele Red Dawn (2012) și Seven Pounds (2008).

Cum arată acum fiul adoptat al lui Tom Cruise 

fiul adoptat al lui Tom Cruise
Connor Cruise

Recent, Connor a fost în vacanță în Costa Rica alături de câțiva prieteni. Acolo, s-a bucurat de o sesiune de pescuit, iar imaginile cu el ținând mândru „prada” au ajuns pe Instagram. Cu o barbă lungă și bogată, Connor a afișat o imagine complet diferită față de cea cu care s-au obișnuit fanii.

Tom și Nicole au fost căsătoriți din 1990 până în 2001 și l-au adoptat pe Connor în 1995. Trei ani mai târziu, au adoptat-o și pe Bella, ce are 28 de ani. În timp ce Connor locuiește în Florida, Bella locuiește în Marea Britanie, alături de soțul ei, Max Parker, consultant IT. Anul trecut, Cruise a încercat să-și convingă fiica să locuiască cu el într-un apartament de lux, însă aceasta a refuzat. Vecinii au declarat pentru o publicație australiană că tânăra de 27 de ani preferă să trăiască într-o manieră mai modestă în comparație cu stilul de viață fastuos în care a crescut. 

Foto: Instagram

Papa Ioana, unica femeie Papă. Legendă sau adevăr

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre