Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată vedetele Backstreet Boys la 20 de ani după lansarea trupei. Transformarea e majoră

Cum arată vedetele Backstreet Boys la 20 de ani după lansarea trupei. Transformarea e majoră
În 1993, când au lansat Backstreet Boys, băieții erau aproape adolescenți. Vremea a trecut peste ei, melodii noi de maxim succes nu au mai scos de mult, iar unul din ei se confruntă chiar cu o problemă cumplită de familie.

În timp  ce mama lor susține că fratele mort în urma unei supradoze ar fi fost ucis în cada din propria baie, Nick Carter  a plecat într-o croazieră, cu iahtul, alături de  colegii săi din trupa Backstreet Boys. Cântărețul, în vârstă de 43 de ani, s-a dezbrăcat de tricou și a îmbrăcat o pereche de pantaloni de baie albaștri cu modele, în timp ce petrecea timp cu colegii săi de trupă în timpul unei pauze din turneul lor DNA World Tour.

Nick, care și-a arătat și tatuajele pe iaht, a fost văzut fumând o țigară în timp ce admira priveliștea pitorească, înainte de a se bucura de o băutură. Odatp cu tatuajele și-a arătat și noua siluetă, deloc flatantă, care arată că anii care au trecut, au lăsat urme și kilograme în plus destul de multe.

Vedeta și colegii săi de trupă, printre care Brian Littrell, 48 de ani, și Kevin Richardson, 51 de ani, au fost tratați cu șampanie la bordul iahtului înainte de a lua o lecție de paddleboarding, arată Daily Mail.

Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, găsit mort în cadă

Această apariție a lui Nick Carter are loc după ce mama lui, Jane, a făcut publice fotografii șocante din baia în care fratele artistului, muzicianul Aaron Carter a murit pe 5 noiembrie, la vârsta de 34 de ani, și și-a exprimat convingerea că persoanele care îl „hărțuiesc” pe fostul copil-vedetă online i-ar fi putut face rău.

Jane Carter și-a exprimat convingerea că Aaron a fost victima unei crime și că nu a murit din cauza unei supradoze, cum au lăsat de înțeles autoritățile. Ea a postat pe rețelele sale de socializare mai multe fotografii cu scena din baie, în încercarea de a readuce atenția autorităților asupra cazului. Imaginile au fost realizate în casa lui Aaron Carter din Lancaster, California, chiar  în ziua morții cântărețului.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre