Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum era să moară Demi Lovato. Povestește ce urme a lăsat supradoza

Cum era să moară Demi Lovato. Povestește ce urme a lăsat supradoza
Demi Lovato era să moară în 2018, când a suferit o supradoză. Trăiește, însă a rămas cu sechele importante. Supradoza a lăsat urme adânci în corpul cântăreței.

Demi Lovato și-a început carieră de mică, fiind unul dintre copiii vedetă de la Hoolywood. Acest lucru a lăsat urme adânci asupra psihicului ei, căci a suferit de depresie. Bineînțeles, efectele asupra corpului s-au manifestat și ele, cântăreața luptându-se cu kilogramele în plus foarte mulți ani. Într-un documentar recent, Demi Lovato a povestit cum era să moară de la o supradoză. 

Demi Lovato a fost transportată la spital în iulie 2018, după ce a fost găsită inconștientă în casa ei din Los Angels. Supradoza, cauzată de un amestec de droguri și medicamente, a venit la o lună după ce cântăreața a dezvăluit că a început din nou să bea alcool, după șase ani de pauză. Cu greu a reușit să-și revină atunci, însă nu fără urmări.

Cum era să moară Demi Lovato. A rămas cu sechele grave

În documentarul despre viața ei, Demi mărturisește că era să moară în 2018. ”Am avut trei atacuri cerebrale. Am suferit un atac de cord. Medicii mi-au spus că mai aveam cinci până la zece minute”, spune cântăreața. Aceasta a mai povestit că se consideră totuși norocoasă că a scăpat și că își dorește ca povestea ei să ajute pe alții. ”Am avut multe vieți, ca o pisică. Sunt la a noua viață”. 

Totuși, vedeta a rămas cu sechele destul de grave cerebrale de pe urma episodului. Demi nu mai poate conduce, pentru că are vederea încețoșată sau cu pete. Acest lucru o împiedică și să citească cum trebuie.

Demi Lovato a fost un copil-vedetă și faima ei a crescut în adolescență. Ulterior, și-a lansat cariera muzicală. În 2020 a cântat imnul SUA la Super Bowl.

Documentarul „Dancing With The Devil” va fi lansat pe YouTube pe 23 martie.

Foto: Facebook

Reacția copleșitoare a tatălui lui Meghan Markle când a aflat de al doilea nepot

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre