Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată Lady Gaga când iese la cumpărături. Foto

Cum arată Lady Gaga când iese la cumpărături. Foto
Lumea o știe că e neconvențională și, la cât e de bogată, aproape nimeni nu se așteaptă să se întâlnească cu ea la „alimentara” din colțul străzii. Dar, vecinii ei, mai au surprize. În plus, poate vă amintiți episodul de anul trecut, când s-a dezbrăcat în fața unui supermarket și și-a făcut cadou jacheta de piele unei fane care i-a lăudat outfit-ul.

V-ați gândit vreodată cum iese Lady Gaga la cumpărături? Dacă e însoțită? Ce haine poartă. Ce cumpără, oare? Vedeta tocmai a fost surprinsă după o scurtă sesiune de shopping, în Malibu. Cântăreața și actrița poartă un top alb mulat, leggins de aceeași culoare, mulați pe formele-i tonifiate. În picioare are pantofi sport, de asemenea, de culoare albă. Lady Gaga apucă își cară singură punga cu alimente.

Cum iese Lady Gaga la cumpărături

Vedeta a înregistrat vineri un concert MTV Unplugged împreună cu prietenul și colaboratorul ei Tony Bennett, în New York. Marți, Lady Gaga s-a întors acasă în Malibu, California, unde a mers la cumpărături la un supermarket de lux.

Cântăreața și actrița, în vârstă de 35 de ani, și-a etalat silueta într-un top Nike alb asortat cu colanți de aceeași culoare.

Aspectul ei casual a fost în contrast puternic cu rochiile pline de farmec pe care le-a văzut purtând în New York, săptămâna trecută. Lady Gaga a înfruntat canicula din New York în ținutele ei la modă.

Duet cu Tony Bennett

Anunțul surpriză că Gaga și Bennett se vor reuni pentru un spectacol special a venit la doar câteva luni după ce familia legendarului crooner a dezvăluit că artistul de 94 de ani are Alzheimer. El a fost diagnosticat cu boala progresivă în 2016.

Bolnav de Alzheimer, vedeta jazz-ului mondial, Tony Bennett, în duet cu Lady Gaga

Duo-ul talentat a interpretat piese de pe noul lor album Jazz standard pe care l-au înregistrat între 2018 și 2020. Acesta este o continuare a colecției lor de piese de jazz din 2014, Cheek To Cheek, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Carmen Harra și-a prezentat bijuteriile. Un singur Rollex valorează cât un apartament

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre