Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum s-a întors Andrea Bălan din America Express. Transformarea este uluitoare, nimeni nu se aștepta. Imaginile vorbesc de la sine – Exclusiv

Cum s-a întors Andrea Bălan din America Express. Transformarea este uluitoare, nimeni nu se aștepta. Imaginile vorbesc de la sine – Exclusiv
Toți concurenții care au mers la Asia Express au revenit acasă mult mai slabi decât au plecat. Anul acesta reality show-ul a trecut alt ocean, și s-a desfășurat în America. Andreea Bălan a fost una dintre concurente.

Nu știm alții cum au revenit acasă, de pe traseu, însă Andreea Bălan s-a schimbat radical. Noua ei imagine e foarte diferită. Vedeta a distribuit, duminică, imagini de la Horezu, unde a fost invitată să susțină un concert. A urcat pe scenă alături de feele care îi asigură backing vocal, și de Petrișor Ruge. Acesta din urmă a fost pus la o grea încercare de către Andreea Bălan.

Petrișor Ruge se descurcă bine cu kilogramele Andreei Bălan

Artistul a trebuit să îi facă față Andreei. Mai întâi la repetiții, apoi pe scenă, cu mișcări complicate în care o ridică pe jumătatea blondă a trupei Andre în aer, o rotește și o plimbă așa pe scenă.

Doar că, după America Express, Andreea Bălan nu arată mai slabă decât era înainte, și chiar era foarte subțirică. Așa cum vede toată lumea, după reality show, Andreea s-a mai împlinit, are forme mai proeminente. Se pare că vedeta a pus pe ea câteva kilograme.

Poate nu chiar în timpul filmărilor,  ci după ce a ajuns acasă unde, e posibil să fi făcut ce4ea ce au făcut fără excepție toți concurenții: a „rupt” frigiderul. Cert este că așa Andreea Bălan arată mai sexy ca niciodată și, cu siguranță, are mulți fani care apreciază noua ei apariție.

Noul iubit, ținut la secret

După despărțirea de Tiberiu Argint, Andreea Bălan a început să se afișeze în compania unui bărbat brunet,  la finele primăverii. Cei doi au fost surprinși ținându-se de mână, la ieșirea dintr-un restaurant. Atentă ac de obicei și focusată pe armonia vieții fiicelor sale, Andreea Bălan încearcă să își mențină viața privată cât mai ferită de ochii și gura lumii.

Și în cazul fostului iubit a acționat la fel, lăsându-l la vedere abia târziu, după ce relația s-a „așezat”. Din păcate, în ciuda faptului că Tiberiu Argint a ajutat-o să descopere multe lucruri noi și a motivat-o să încerce lucruri care îi provocau teamă, în final, relația lor nu a funcționat.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre