Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum se distrează Michael Douglas și Catherine Zeta Jones. Imagini inedite cu cel mai sudat cuplu de la Hollywood

Cum se distrează Michael Douglas și Catherine Zeta Jones. Imagini inedite cu cel mai sudat cuplu de la Hollywood
Michael Douglas, în vârstă de 79 de ani, și Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 54 de ani, au fost văzuți săptămâna aceasta jucând golf în enclava celebrităților din Montecito. Cuplul era mai îndrăgostit ca niciodată.

Chiar dacă între ei e o diferență de vârstă de peste un secol, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones se iubesc la fel de mult. Soții se răsfăță la golf în enclava celebrităților Montecito.

Michael și Catherine, distracție la golf

Michael și Catherine, distracție la golf. Sursă foto: Daily mail

Mulți cârcotași au spus la început că relația lor nu va exista. Au trecut prin crize personale de-a lungul timpului, dar Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au devenit unul dintre cele mai durabile cupluri de la Hollywood.

Fericirea lor a fost afișată atunci când s-au plimbat împreună pe terenul de golf cu un cărucior de golf, cu Michael la volan. Catherine, care a luat recent prânzul cu soțul ei în Santa Barbara, a putut fi văzută strângându-l afectuos de mână în timp ce cobora din vehicul înainte de a se îndrepta spre iarbă pentru a da startul unul joc spectaculos.

Ce ținute au ales Michael și Catherine

Catherine și Michael, unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood

Catherine a arătat extraordinar în echipamentul sportiv de golf, punându-și în evidență silueta zveltă într-un tricou negru și pantaloni asortați. Ținuta a fost asortată cu o pereche de ochelari de soare cu tentă de bronz și o vizieră, iar machiajul a fost perfect. Michael Douglas, o emblemă a vechiului Hollywood, a purtat un tricou polo cu dungi, o jachetă bleumarin și o pereche de pantaloni cargo kaki.

Catherine și Michael au o lungă istorie în Montecito, unde Kirk, tatăl lui Michael, a păstrat o casă de vacanță numită casa „Fiddler on the Roof” datorită sculpturii personajului Sholom Aleichem cocoțat pe șindrilă. Michael a vândut casa în 2022 pentru suma uriașă de 6,8 milioane de dolari, la doi ani după ce tatăl său a murit la vârsta de 103 ani.

Cei doi actori au doi copii

Michael și Catherine sunt părinții mândri a doi copii, un fiu de 23 de ani, pe nume Dylan, și o fiică de 20 de ani, pe nume Carys. Dylan a venit pe lume în august 2000 și cei doi s-au căsătorit în luna noiembrie a aceluiași an la emblematicul Hotel Plaza de pe 5th Avenue. Carys a venit pe lume în aprilie 2023.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre