Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum se păzește de viruși Marina Voica. Are o metodă simplă

Cum se păzește de viruși Marina Voica. Are o metodă simplă
Draga noastră artistă Marina Voica este uluitoare la 84 de ani. Este activă, face sport și așteaptă cu nerăbdare Crăciunul. Știe cum să se ferească de viruși.

Chiar dacă a părăsit Capitala de peste 15 ani, marea noastră artistă Marina Voica (84 de ani) este la curent cu tot ce se întâmplă în jur. Este activă online, face sport, a făcut curățenie generală și a pregătit casa de la Breaza pentru un Crăciun liniștit. Nu se sperie de COVID-19. Știe cum să se ferească de viruși.

Cum se păzește de viruși Marina Voica

De peste 15 ani, Marina Voica (84 de ani) a învățat să trăiască singură în căsuța ei de la Breaza, Prahova. A postat o poză cu brăduțul împodobit și ne-a anunțat că a făcut curățenie generală, așa cum se cade înainte de Crăciun.

Marina Voica a povestit despre viața în pandemie: „Mereu mi-a fost frică de gripele astea. Știu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, și el m-a învățat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Așa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutări anul viitor sau cine știe când”, scrie click.ro.

De peste 15 ani, Marina Voica (84 de ani) a învățat să trăiască singură în căsuța ei de la Breaza, Prahova

Marina Voica trăiește singură, departe de București

Marina Voica s-a refugiat în căsuța ei de la Braza, la 120 km de aglomerația din Capitală. Cu voce înaltă, cu puternic accent rusesc, care în loc s-o dezavantajeze mai degrabă a evidenţiat-o, graseind muzical, Marina Voica a fost interpreta care, alături de Margareta Pâslaru ori Angela Similea, a dominat muzica uşoară românească a anilor 60-80. Este extrem de îndrăgită de public.

A dansat pe ritmuri spaniole, a cântat în ruseşte, a cântat în româneşte şi ne-a bucurat cu glasul său într-o vreme când noi, românii, nu aveam parte de prea multe bucurii.

Marina Voica, cunoscută pentru hitul nemuritor „Și afară plouă, plouă”, a rămas la fel de cochetă, ca în anii de debut, fiecare apariție a cântăreței fiind apreciată. La 84 de ani, Marin Voica demonstreză că frumusețea este atemporală și că fericirea este o stare de spirit care poate fi trăită la orice vârstă.

Recent, îndrăgita solistă s-a fotografiat lângă brăduțul împodobit, așezat pe scările casei, într-un decor de Sărbătoare. „Am muncit, dar merită”, a scris solista în dreptul imaginii care a strâns aproape 1000 de aprecieri.

Cântăreața își menține tonusul cu sport. „Mai fac gimnastică, am o condiție fizică bună. Am făcut și curățenie în casă, am aspirat în toate ungherele. Mai ies în curte, mă aranjez când ies și până la poartă. Fac haz de necaz, să vedem cât mai durează. Dacă nu am activitate, stau acasă”, a scris Marina Voica.

Povestea tragică de dragoste a Marinei Voica

Marina Alexandrovna Nicolskaia s-a născut în Ivanovo, din URSS, așa numitul oraș al mireselor, o urbe unde majoritatea femeilor visau să nu rămână nemăritate. În familia ei se mergea la facultate, așa că fratele e medic, iar ea este absolventa unei facultăți de economie din Moscova.

Marina Voica s-a îndrăgostit furtunos și iremediabil de medicul cardiolog, Viorel Teodorescu

Marina Voica a fost o tânără aventuroasă, jovială și foarte curajoasă. Pe când era la facultate s-a căsătorit cu un student român care studia la Moscova și de la care a moștenit numele sub care avea ulterior să fie cunoscută de întreaga țară. Relația dintre ei nu a fost una de durată, iar divorțul a intervenit rapid căci artista s-a îndrăgostit furtunos și iremediabil de medicul cardiolog, Viorel Teodorescu.

Pentru el a divorțat fără a sta prea mult pe gânduri și lui i s-a dedicat timp de 17 ani. În anul 1980, cu multă speranță în suflet, protagonista unei povești de dragoste demnă de un roman, Marina Voica a părăsit țara cu cel care îi devenise soț. Germania nu le-a oferit fericire, ci a fost locul în care Viorel Teodorescu a primit diagnosticul care avea să pună capăt unei iubiri intense și vieții medicului. Un cancer agresiv i-a curmat existenţa la 41 de ani, iar moartea soțului ei a însemnat pentru Marina Voica și închiererea unei mari și arzătoare povești de dragoste.


Oana Roman, probleme în prag de sărbători. Ce dramă personală trăiește vedeta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre