Daliana și Răzvan Simion, escapadă cu mașini și ceasuri de lux, încheiată cu „Mic dejun la Tiffany”

Daliana și Răzvan Simion, escapadă cu mașini și ceasuri de lux, încheiată cu „Mic dejun la Tiffany”
Răzvan Simion și-a dus logodnica în vacanța de vară la New York, cei doi plecând în călătorie la scurt timp după ce au participat la nunta prietenului lor, Dani Oțil.

Înainte de plecare cei doi îndrăgostiți au intrat în atmosferă cu filme, iar unul a fost clasicul Breakfast at Tiffany’s (Mic dejun la Tiffan), o comedie – dramă romantică, regizată de Blake Edwards. Evident că nu au putut rata să calce pe urmele protagonistei, dacă tot au ajuns în fabulosul oraș. E interesant însă cu ce s-a ales Daliana Răducan după „mic dejun la Tiffany” cu Răzvan Simion.

Logodna, anunțată de Anul Nou

Așa cum știți, în noaptea de Revelion Răzvan Simion a făcut pasul cel mare. I-a dăruit brunetei inelul de logodnă și a cerut-o în căsătorie, mărturisindu-i dragostea pe care i-o poartă.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost la Tiffany

Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele.

Prezentatorul TV a fost fascinat de machetele mașinilor de epocă prețioase

Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre. Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”, au fost cuvintele lui Răzvan Simion.

Ce a primit Daliana după „mic dejun la Tiffany” cu Răzvan Simion

Vacanța la New York a început cu aniversarea lui Răzvan Simion și s-a încheiat cu Mic dejun la Tiffany și aniversarea Dalianei Răducan. Arhitecta a distribuit imagini din vizita în emblematicul loc din New York. Ea a dezvăluit că logodnicul ei a fost foarte atent la ceasuri și s-a uitat, pasionat, la machetele cu mașini de epocă.

După „Mic dejun la Tiffany”, Daliana a primit în dar, de ziua ei, și un buchet imens de trandafiri albi

Pesemne i-a luat și ei un cadou de acolo, mai ales că a urmat aniversarea. Frumoasa brunetă tocmai a împlini 32 de ani și a fost celebrată de viitorul ei soț cu un buchet imens de trandafiri albi. Așa cum știți aceștia sunt simbolul loialității și al dragostei pure.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre