Simona Ionescu / Redactor Șef

Danielei Crudu i s-a întâmplat ceva ce nu credea că e posibil

Danielei Crudu i s-a întâmplat ceva ce nu credea că e posibil
După ce a rămas însărcinată, Daniela Crudu a renunțat la platforma pentru adulți Only Fans, pentru că vrea să fie o mamă model pentru copilul ei. Din păcate, banii s-au dus la fel de repede precum au venit.

Daniela Crudu se pare că are probleme cu banii. În plus, fosta asistentă TV a plecat din Suedia, unde stătea la sora ei și a revenit în țară.

De când a devenit mamă, Daniela Crudu nu vede nimic altceva în fața ochilor decât pe fetița sa. Dacă pe plan personal totul e roz, nu același lucru se întâmplă pe cel profesional, unde banii s-au împuținat. Odată pentru că s-a retras după platforma Only Fans, dar și pentru că „după ce a născut a rămas cu celulită, vergeturi și pete și nu se putea prezenta astfel în fața lumii”, spun surse apropiate vedetei. A fost nevoită să meargă la o clinică estetică și să rezolve urgent situația.

A pierdut contracte de imagine

Dar asta nu e tot. Anumiți clienți nu au acceptat să-și asocieze numele cu o femeie care „prestează” pe acea platformă și au încheiat colaborarea cu ea. „Daniela a întrerupt legătura cu OnlyFans și nu a reluat-o nici după ce a născut. A rămas cu ceva vergeturi, celulită, pete, normale la o femeie care abia a devenit mama. De aceea, ea a început deja tratamentele la o clinică de estetică.

O duce greu cu banii

A pierdut multe contrate de imagine, după ce s-a făcut public faptul că prestează la acel site. În ceea ce privește posibilitatea de a face pasul spre industria porno este exclus. Nu vrea să ia în calcul așa ceva. Chiar e o mamă devotată fetiței sale”, a spus o persoană apropiată Danielei.

„Recent a devenit imaginea unei firme de bijuterii”

„Are destule joburi, unele mai bine, altele mai prost plătite. Are noroc cu bunica fetiței din partea tatălui, care are grijă de fetiță. Încă e în derulare contractul cu casa de pariuri, iar recent a devenit și imaginea unei firme de bijuterii”,  a declarat o sursă din apropierea Cruduței, pentru Cancan. Contractul cu casa de pariuri îi aduce un venit foarte slab. „Păi ia 500 de euro pe lună. Cum să îndrăznești atunci să ceri mai mult când ea a acceptat atât?” , a adăugat sursa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre