Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniela Crudu, mereu surprinzătoare. Iată a pregătit în ultima perioadă! Foto

Daniela Crudu, mereu surprinzătoare. Iată a pregătit în ultima perioadă! Foto
Daniela Crudu se apropie încet, încet, de cel mai frumos moment al vieții, când își va strânge bebelușul în brațe. Ca de obicei, vrea să surprindă cu tot ce face.

Una dintre cele mai cunoscute vedete ale României a postat pe rețeaua de socializare cum arată pătuțul micuței. E pur și simplu delicios.

Daniela Crudu a ales ca pătuțul și accesoriile pentru acesta să fie în nuanțe de alb și roz. De asemenea, atât salteaua cât și perna sunt brodate cu numele fetiței, Daiana Maria și „Minunea noastră” și „Dar de la Dumnezeu”. Cu câteva zile în urmă, Daniela și-a bucurat fanii și cu un pictorial reușit, când bruneta și-a arătat burtica de graviduță într-un body negru, transparent.

Daniela și-a schimbat dieta în perioada sarcinii

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a dat vestea că e însărcinată în emisiunea acestuia anului trecut, când a mărturisit că va aduce pe lume o fetiță. Ulterior, bruneta a anunțat și numele bebelușului: „M-am gândit. Dacă e fată să fie Daiana, iar dacă e băiat David. Tot cu D. Pe mine mă cheamă Daniela și pe el Daniel și ne-am gândit așa, Daiana sau David”. De când e însărcinată, Daniela a umblat și la meniu și a renunțat la carne și băuturile energizante și s-a odihnit foarte mult.

„Mănânc doar fructe, croissante, dar nu îmi mai place să mai mănânc mâncare”

“Îmi e rău de la carne, eu care mâncam în fiecare zi. Acum nu mai mănânc deloc. Mănânc doar fructe, croissante, dar nu îmi mai place să mai mănânc mâncare. Mi-a fost primele două luni rău de tot. Nu mă simt obosită, dar nu mai am nici vibe-ul ăla. Înainte beam energizante, beam cafea, parcă acum obosesc mai repede.

Am mâncat un corn, am mâncat un fruct. Trebuie să mănânce bebelușul. Acum mai am energie, dar cred că, în curând, o să mi se termine energia. Eu trebuie să dorm după-amiaza, acum m-am obișnuit să dorm ziua”, a povestit recent, vedeta pentru Antena 1.

Tata a băut în fiecare zi de când a aflat

De când tatăl Danielei a aflat că va fi bunic, e în culmea fericirii și nu ratează nici o ocazie să ciocnească un pahar cu vin în cinstea bebelușei. „Tata e în al nouălea cer. A băut în fiecare zi de când a aflat. Acum are motiv. M-am dus la el acum câteva zile și l-am întrebat ce ar vrea să fie și a spus…”fetiță”. E super fericit. Mama mă sună în fiecare zi. Vrea să vină de pe acum, dar i-am zis că nu are rost acum”, a mai spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre