Simona Ionescu / Redactor Șef

David Beckham s-a apucat de băut

David Beckham s-a apucat de băut
Le-a făcut pe toate, are o familie superbă, și o soție care este la fel de celebră ca și el. Chiar dacă nu mai joacă de ceva timp fotbal, e foarte atent cu afacerile, iar acestea sunt de-a dreptul prospere. Există și o noutate în viața lui, de legendă. De fapt, mai multe.

Managerul de fotbal, în vârstă de 45 de ani, și-a prezentat realizarea. E vorba de noua linie de băuturi alcoolice. El apare în fața camerei foto lasându-și la vedere brațele puternic tatuate. E îmbrăcat într-o cămașă bej. Atent la modă, David și-a asociat cămașa cu o pereche de pantaloni lejeri. Pentru promovare a realizat câteva fotografii în fața unui fundal luxuriant.

David Beckham s-a apucat de băut

Într-un alt cadru David Beckham – care și-a petrecut lockdown-ul concentrându-se asupra muncii sale cu marca de whisky- arăta la fel de fancy într-o cămașă maro închis.

În imagini el savurează băutura sa preferată, marcă proprie.

David Beckham s-a apucat de băut

Haig Club  este un whisky scoțian. Băutura e lansată de David alături de Diageo și producătorul muzical și de televiziune Simon Fuller, în 2014.

David Beckham devine vedetă Disney +

David a fost un om ocupat în ultima vreme, după ce se pare că a semnat un acord cu șapte cifre cu Disney + pentru un serial TV inspirat din cariera sa incredibilă de fotbalist.

Fostul căpitan al Naționalei Angliei va îndruma un grup de tineri din interiorul orașului dintr-o echipă din estul Londrei care au crescut în circumstanțe similare cu el. Se pare că a și început castingul pentru producție în Hackney Marshes. Localitatea e la doar trei kilometrii de Leytonstone, unde David a crescut. Asta înainte de a se înscrie la Manchester United la vârsta de doar 17 ani.

O sursă a declarat pentru The Sun: „David a fost abordat de Disney + cu privire la realizarea producției și a fost foarte ocupat cu ideea, deoarece reflectă într-adevăr propriile sale experiențe. Disney a realizat că David este un mentor ideal pentru grup.  A venit din neant  pentru a deveni unul dintre cei mai buni fotbaliști și cei mai cunoscuți oameni din lume.

A fost o lovitură imensă pentru Disney să-l aducă pe David la bord.  Pentru el este esențial să-și împărtășească pasiunea pentru joc și să-i ajute pe acești tineri cât mai mult posibil”. Se crede că filmarea serialului a fost întârziată de pandemia COVID-19, dar se așteaptă ca producția să se reia în această vară, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail, Haig Club

Viața în imagini a bălaiului premier Boris Johnson

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre