Simona Ionescu / Redactor Șef

David și Victoria Beckham, speriați. Iau măsuri drastice

David și Victoria Beckham, speriați. Iau măsuri drastice
David și Victoria Beckham au ajuns să se teamă pentru viețile lor. Ei sunt pregătiți să ia măsuri, de genul luate și de alți sportivi celebri din Regatul Unit.

Familia Beckham primit undă verde ca să își construiască o poartă de securitate pentru casa lor de 6 milioane de lire sterline din Cotswolds. Cuplul a vorbit despre necesitatea de a-și crește securitatea casei, după ce fotbalistul Delle Ali a fost atacat cu cuțitul în casa sa. Pe 12 mai, în casa mijlocașului de la Spurs au intrat doi tâlhari mascați, care, sub amenințarea cuțitului, au furat mai multe bunuri din locuință. Sportivul a și fost rănit, la nivelul feței.

Marii sportivi își securizează casele

După acest incident, mai mulți jucărtori din Premierea League au decis să își securizeze serios proprietățile. Printre aceștia, Marcus Rashford, de 22 de ani, și Jesse Lingard, 27 de ani, fostul apărător al Man United, Rio Ferdinand, 41 de ani, și Raheem Sterling, de 25 de ani, care a optat pentru câini de pază. Portarul Spurs, Hugo Lloris, în vârstă de 33 de ani, a cheltuit 25.000 de lire sterline pentru un câine de pază pentru a-și proteja locuința.

Familia Beckham s-a izolat în pandemie la Cotswolds

Cuplul Beckham deține un conac la țară, în Cotswolds. Familia a locuit aici pe durata izolării impuse de pandemie, împreună cu trei dintre copiii lor, Romeo, 17 ani, Cruz, 15 ani și Harper, 9 ani.

Acum, David ( 45 de ani) și Victoria ( 46 de ani) Beckham au decis să își securizeze complet imobilul, dar s-au lovit de nemulțumirile vecinilor și ale altor localnici. Lor li s-a reproșat că strică peisajul zonei și că nu s-a mai pomenit ca o casă de la țară să aibă case de pază.


Iulia Albu își planifică două nunți în loc de una

O vedetă masculină a fost clonată. De ce își acuză colegii


John Walsby, un sătean indignat, a spus: „Fermele și clădirile agricole nu au paznici și cabane de securitate! Este în totalitate în neconformitate cu zona!” Declarațiile vin în contextul nemulțumirilor vecinilor, care erau de părere că amenajarea ar putea strica peisajul pitorescului pod de la Oxfordshire.

Vor face și un tunel subteran

La o lună distanță de la prezentarea planurilor, oficialii Consiliului din localitate au dat câștig de cauză celebrului cuplu, menționând că aceasta se găsește într-o locație relativ izolată, „astfel încât dezvoltarea nu va avea niciun impact asupra proprietăților învecinate”, notează Daily Mail.

Familia Beckham poate construi o clădire din lemn pentru paza casei, aceasta urmând să aibă trei camere. Doi paznici vor păzi astfel proprietatea 24 de ore din 24, permanent, inclusiv când membrii familiei nu sunt aici. Planul mai prevede și amenajarea unui tunel secret, subteran. Acesta va asigura accesul din clădirea principală la o cramă de sub garajul existent.

Urmează nuntă în familia Beckham

David și Victoria Beckham se pregătesc să devină socri mari. Fiul lor cel mare, Brooklyn, în vârstă de 21 de ani, se căsătorește cu o actriță de la Hollywood.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (foto) sunt împreună din luna noiembrie a anului trecut, după ce fiul lui David Beckham s-a despărțit de modelul Hana Cross. Cei doi sunt logodiți de mai multă vreme, iar acum au anunțat că vor să întemeieze o familie. Tânărul se întreține deja singur, activând ca  model și fotograf în Statele Unite, iar Nicola Peltz este o actriță nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre