Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce a rămas Dani Oțil fără bone. „Noi nu am dat afară pe nimeni, ele au plecat singure”

De ce a rămas Dani Oțil fără bone. „Noi nu am dat afară pe nimeni, ele au plecat singure”
E clar pentru toată lumea: Dani Oțil are ghinion la bone. Prezentatorul a povestit coșmarul prin care a trecut cu femeile pe care le-a angajat să aibă grijă de copilul său.

E greu să fii și vedetă și tată, iar Dani Oțil știe cel mai bine acest lucru. Cât privește bonele, prezentatorul a trăit momente de adevărată panică.

Prin casa lui Dani și Gabriela au trecut tot felul de bone, dar nici una nu și-a dorit să fie ceea ce a căutat familia Oțil. Vedeta spune că le-a dat câți bani au cerut, însă la final toate au plecat. Care să fie motivul? Una dintre ele, a plecat după două luni, iar Dani își amintește cum dormea noaptea, în timp ce el și soția plimbau copilul.

„Eu îl plimbam cu Gabriela pe scări și ea dormea”

„Ea nu a avut foarte multă treabă, pentru că nu o lăsam să interacționeze foarte mult cu copilul și o lăsam doar să învețe. După vreo 2-3 luni, salariul era salariu… stătea cu noi în casă. Somnul ei era foarte adânc, iar Tiago dormea pe etaj cu ea. Nu i-am cerut să lucreze noaptea, dar… urla copilul.

Eu îl plimbam cu Gabriela pe scări și ea nu auzea. Ea a abandonat job-ul, după ce a fost lăsată, după două luni, două ore cu copilul. I s-a părut greu, deși ea a mai fost bonă. Avea aproximativ 50 de ani. Tiago era atunci bebeluș”, a povestit prezentatorul TV, potrivit Avantaje.

„Noi n-am dat afară pe nimeni, ele au plecat singure”

O altă bonă pe care a angajat-o venise din Republica Moldova și s-a supărat că nu stătea la cafele cu membrii familiei și a mers atât de departe încât l-a făcut nesimțit pe prezentator.

Dani Oțil e cel mai bun tată. Sursă foto: instagram

„Am mai apelat la moldovence din Republica Moldova. Toate erau femei cu viață grea, de la țară… Eu am locuit la țară. Am avut povești foarte frumoase. S-au întâmplat tot felul de lucruri simpatice.

„Eu fără socializare nu stau”

La videocall toate spuneau același lucru, adică toate erau bucătarese sau că făceau masaj. (…) Noi nu am dat afară pe nimeni, ele au plecat singure. Le-am dat câți bani au cerut, dar nu au rezistat mai mult de două-trei săptămâni. Una a zis că e foarte greu, una a zis că suntem noi nesimțiți și am întrebat-o de ce.

Explicația ei a fost că la fosta patroană din Moscova, atunci când dormea copilul, stătea cu ea la cafele și vorbeau. I-am zis: Doamnă, m-ați văzut pe mine că stau la cafele cu soția? Noi suntem super obosiți, eu sunt cu munca. Și ea a zis: Eu fără socializare nu stau.”, a mai spus vedeta de la Antena 1.

A avut o bonă care a avut probleme cu legea

Invitat în emisiunea lui Mihai Bobonete, Dani Oțil a povestit că la un moment dat a avut o bonă care a avut probleme cu legea. „Voiam să știu și eu cu cine stau la masă. Și ea a zis: „Nici nu știu ce să povestesc, că mă tot întrebați. Eu am avut o viață grea. Poate așa un element, dar nu cred că vă interesează. Eu am avut o cercetare penală”.

Ea a lucrat pentru un cetățean străin și în timp îi călca rufele, omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări și a început să urle. Bărbatul a stat câteva luni în comă, dar nu pot să dau foarte multe detalii. Noroc că avea omul camere în casă și că s-a văzut că ea călca.”, s-a destăinuit prezentatorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre