Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dani Oțil a împrumutat din obiceiurile Elenei Udrea și Ralucăi Turcan. Din dragoste

Exclusiv. Dani Oțil a împrumutat din obiceiurile Elenei Udrea și Ralucăi Turcan. Din dragoste
După povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu, lui Dani Oțil i-au trebuit ani buni să poată pune pe cineva în loc. Practic, între diva de la Monaco și Gabriela, oficial  nu e cunoscută nicio altă domnișoară care să fi fost iubita îndrăgitului prezentator.

Au trecut doar câteva luni de când Gabriela Oțil a îmbrăcat rochia de mireasă și i-a jurat iubire soțului ei. Acum, Dani Oțil încearcă să-i facă toate poftele frumoasei soții și chiar face niște așa-zise compromisuri. Ultima excursie în străinătate l-a făcut să uite vremurile în care și el, ca și alți bărbați din presă, rîdea de gențile scumpe ale Elenei Udrea și Ralucăi Turcan.

Vacanța la Milano s-a lăsat cu achiziții scumpe

Dani Oțil și Gabriela s-au cununat civil înainte de nașterea fiului lor, Tiago, în 2021. Puștiul are doi ani și, vara aceasta a dansat la nunta adevărată a părinților săi. Gabriela și Dani au făcut nuntă duminica, pe marginea unei piscine, apoi au plecat în vacanță în Grecia. Între timp, Dani Oțil a schimbat emisiunile. El nu mai este co-prezentator al celui mai vizionat matinal TV din România. Dani a plecat în Malta, filmând un reality-show care a pus față în față mai multe cupluri.

Gabriela Oțil are acum poșetă Louis Vuitton care costă câteva mii bune de euro (Sursa foto: Instagram)

Filmările din Malta l-au ținut pe Dani Oțil destul de mult timp departe de casă. Ca să se revanșeze și-a dus soția la shopping la Milano. Iar revanșa a fost pe măsura „păcatelor”. Gabriela a ales prima ei poșetă Louis Vuitton. Lansat în 2018, Modelul Monogram Reverse Cannes two-way handbag e în continuare la mare căutare. Gândiți-vă că se vinde cu 3.000 de euro second hand.

Poșeta Gabrielei Oțil se vinde foarte scump și second hand, chiar dacă e un model vechi de 5 ani

Fost ministru al Turismului, Elena Udrea, făcută celebră pentru gențile sale de firmă, avea în colecție mai multe poșete de la Louis Vuitton.  Dacă acum câțiva ani, inclusiv Dani făcea glume pe tema poșetelor fostului ministru, acum îi ia soției. Din dragoste. Și nu e doar cazul lui.

Elena Udrea, poșete de peste 10.000 de euro piesa

Despre ținutele scumpe ale Elenei Udrea, accesorizate cu poșete de  mii de euro, fiecare jurnalist tv a avut ceva de comentat. Sumele fabuloase cheltuite pe pantofi și poșete apar și în rechizitoriul procurorilor DNA în celebrul dosar „Gala Bute”. Acolo se vorbește despre o poșetă Hermes Birkin din piele de crocodil, care a costat 80.000  de euro. Nu există extrase de cont despre achiziție, procurorii concluzionând că respectiva geantă ar fi fost cumpărată cu banii jos.

Elena Udrea iubea poșetele scumpe și pantofii. Conform procurorilor, ar fi dat,. cash, 80.000 de euro pe o geantă Hermes

O zi din viața Elenei Udrea din acel moment, când era căsătorită cu afaceristul Dorin Cocoș, a însemnat, după cum s-a văzut în documentele procurorilor, cumpărături de 9.900 la Roberto Cavalli, altele de 9.700 de la Hugo Boss. Elena Udrea i-a spus lui Denise Rifai, în a cărei emisiunea a fost invitată, care este cea mai scumpă poșetă a ei. „A costat 13.000 de euro, mi-a cumpărat-o Dorin Cocoș în 2011”, a mărturisit fostul ministru.

Dani Oțil, pe urmele Elenei Udrea și Ralucăi Turcan

Actualul ministru al Culturii, Raluca Turcan, a fost și ea luată în colimator pentru poșetele sale. Era asemuită cu Elena Udrea și criticată pentru sumele „investite” în accesorii de lux. În trecut, aceasta a recunoscut că în general își plătește poșetele „cu cartea de credit”, ceea ce însemnă că face, practic, achiziții în rate.

Raluca Turcan calcă pe urmele Elenei Udrea. Aceasta a declarat, odată, că își plătește poșetele cu cardul de credit

Dar, cum se vede, cei mai acizi critici, au început ei înșiși achizițiile de poșete scumpe pentru consoartele lor. Amintim că la începutul anului 2021, Dani Oțil și-a pus nevasta să se laude cu noua achiziție, o poșetă cu bandulieră, Prada, care costa vreo 2.500 de euro. Gabriela a intrat în joc și a revenit pe Instagram și altă dată să se laude cu accesoriul de lux, arătând, bunăoară, cum și-a asortat treningul cu accesoriul Prada Cahier Shoulder Bag.

Sursa foto: Instagram, Evz.ro, RomaniaTV

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre