Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce l-a ales Nicole Kidman pe Keith Urban. Soțul ei îi oferă cel mai de preț lucru

De ce l-a ales Nicole Kidman pe Keith Urban. Soțul ei îi oferă cel mai de preț lucru
În cadrul unui interviu recent, Nicole Kidman a făcut dezvăluiri rare despre relația cu soțul ei, Keith Urban. Actrița a dezvăluit lucrul cel mai de preț pe care i-l oferă cântărețul.

Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în 2006, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Într-un interviu recent, Nicole Kidman, care are deja 18 ani de căsnicie cu Keith Urban, a făcut dezvăluiri rare cu privire la relația dintre ei doi și a explicat care este de fapt cel mai de preț lucru pe care îl primește de la soțul ei. 

Atât Nicole Kidman cât și Keith Urban au ales să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Cele două staruri se simt extrem de confortabil în discreția lor, amândoi preferând o viață mai liniștită, axată pe valorile familiei. Acest cadru normal este ceea ce îi leagă, împreună cu dragostea lor profundă și capacitatea de a construi o relație bazată pe colaborare și respect reciproc.

Nicole Kidman adoră libertatea și siguranța oferite de Keith Urban 

Nicole Kidman a dezvăluit că relația ei cu Keith Urban se bazează pe faptul că duc un trai cât se poate de normal: „Doar o mică parte din viață o trăiesc în fața publicului. Am munca mea, dar, de fapt, viața mea adevărată este foarte privată. Sunt norocoasă să am o familie foarte închegată. Suntem foarte apropiați. Am avut un tată fantastic, am un soț fantastic. Keith și cu mine suntem foarte normali”. 

Nicole Kidman și Keith Urban trăiesc o poveste de dragoste din 2006.

Actrița a dezvăluit că își iubește enorm soțul, iar cel mai de preț lucru pe care i-l oferă este siguranța: „Sunt atât de norocoasă să-l am pe Keith, este dragostea mea, dragostea mea profundă, foarte profundă. Sunt foarte norocoasă să-l am. Îmi dă posibilitatea să merg și să fac tot ce trebuie să fac pentru că știu că am unde să mă întorc”, a mărturisit Kidman. 

Actrița se consultă cu soțul ei cu privire la partea profesională 

Deși vorbește foarte rar despre viața ei de cuplu, Kidman a recunoscut și în alte rânduri că se consultă în tot cu soțul ei, inclusiv legat de ce proiecte profesionale să accepte și dacă acestea i-ar consuma prea mult din timpul alocat familiei. Prioritatea lor sunt ei doi și copiii lor, așa că nimic nu intervine în grupul lor.

Nicole Kidman are două fete din relația cu Keith Urban: pe sunday și pe Faith.
Sursa foto: Media Mode

Nicole Kidman și Keith Urban au împreună două fete: pe Sunday, în vârstă de 15 ani și pe Faith, 12 ani. Actrița a preferat să le țină departe de lumina reflectoarelor pe cele două fete. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre