Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Deea Maxer e îndrăgostită lulea, iar Dinu nu și-a găsit încă iubită. Cu ce își ocupă timpul artistul

Exclusiv. Deea Maxer e îndrăgostită lulea, iar Dinu nu și-a găsit încă iubită. Cu ce își ocupă timpul artistul
După divorțul de Dinu Maxer, Deea și-a găsit un nou iubit, alături de care s-a afișat deja în public. Deea e topită după el, dar și el după ea. Vecinii Deei Maxer ne-au spus că Robert, căci așa îl cheamă pe iubit, aproape că s-a mutat la ea.

Dinu și Deea Maxer au format un cuplu mai bine de 18 ani. Deși păreau că au una dintre cele mai solide căsnicii din show-biz și au împreună și doi copii, Dinu și Deea au divorțat.

Primul care s-a afișat cu o femeie a fost Dinu. O brunetă la fel de frumoasă ca și fosta sa soție. După scurt timp s-a despărțit și de noua iubită.

Cu ce se ocupă iubitul Deei Maxer

De vreo lună-două, Deea se afișează cu un brunețel drăguț, pe nume Robert. Acesta se ocupă cu vânzarea de mașini second-hand. „Momentan conduce o mașină roșie și vine tot timpul la Deea. Mereu o văd că se dă cu el jos din mașină. Sunt aproape non stop împreună”, a declarat, pentru Rețete și vedete, o vecină a Deei Maxer.

De asemenea, Robert este pasionat și de motociclete și i-a insuflat și Deei această pasiune, care spunea, recent, că în vară va da examen pentru obținerea permisului pentru conducerea motocicletelor.

Dinu Maxer trage de fiare ca să elimine stresul și hormonii

Despărțit și de soție și de iubita de după soție, Dinu Maxer este singur momentan, sau, cel puțin, așa se declară el. Tot vecina lor ne-a spus că Dinu este aproape tot timpul la o sală de fitness din zona Safirului, din localitatea Bragadiru, unde locuiește.

Dinu și Deea Maxer locuiesc amândoi pe aceeași scară de bloc. Au luat decizia de a mai cumpăra un apartament după divorț, pentru a-i avea aproape și unul și altul pe cei doi copii ai lor.

Deea Maxer își face planuri de viitor cu noul iubit

Deea Maxer e îndrăgostită până după urechi de Robert. L-a prezentat și copiilor, dar și părinților ei. Deea spunea, recent, că ea și Robert, care e cu doi ani mai mic decât ea, s-au simțit atrași de la început unul de altul, iar acum sunt un cuplu care trăiește când în locuința unuia, când a altuia, dar că, probabil se vor muta împreună.

Deea și Robert s-au cunoscut prin intermediul unui prieten și s-au îndrăgostit la prima vedere. Bruneta e topită după bărbatul care o face să se simtă ca o prințesă, de aceea nu exclude posibilitatea de a spune da unei cereri în căsătorie. Rămâne doar de așteptat momentul în care acesta își va lua inima în dinți și va face pasul cel mare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre