Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia a investit bani frumoși în Portugalia. Vrea să-și surprindă fanii

Delia a investit bani frumoși în Portugalia. Vrea să-și surprindă fanii
Delia este una din cele mai îndrăgite artiste de la noi și o pasionată a călătoriilor. Așa cum știți, ea are și un blog de călătorii, Delia Nomad, în care documentează cu lux de amănunte peripețiile și locurile prin care trece.

Abia a fost în Thailanda, iarna aceasta, că Delia a plecat din nou din țară. Zilele acestea, ea și soțul ei au ajuns într-un alt loc însorit. Au fost în vacanță în Tenerife, apoi au venit în Portugalia, pentru a continua. După cum a arătat pe rețelele sociale, Delia a investit bani frumoși pentru că vrea să-și surprindă fanii. Vedeta s-a filmat la hotel iar modul în care a apărut a surprins pe toată lumea.

Surpriză totală la hotel

Delia iubește călătoriile moda ciudată. De aceea, atunci când are timp, pleacă undeva. După Asia, e bună și Europa, mai ales că în Portugalia este cald acum. Artista despre care a scris presa din Nepal când a fost acolo, anul trecut, a mai bifat un punct în statutul ei de vedetă internațională.

Delia și soțul ei au fost surprinși la hotel cu un cadou personalizat: un portret înrămat cu ei doi (Sursa foto: Instagram)

Gazdele ei i-au pregătit, în semn de surpriză și recunoștință că s-a cazat în hotelul lor, un portret cu Delia și soțul ei, să îl aibă de pus pe noptieră, ca să se simtă acolo „ca acasă”.

Delia a investit bani frumoși în Portugalia

Așa cum face în orice loc în care ajunge, Delia savurează din plin atmosfera, bucătăria și oferta locului. Entuziasmată de pălăriile găsite prin drumurile ei, artista nu a stat pe gânduri și a investit bani frumoși în Portugalia. Ea și-a cumpărat dintr-o dată nu mai puțin de patru pălării.

Delia nu s-a putut abține și arată prima „captură” cu care a ajuns în Portugalia: patru pălării purtate una peste alta, pe cap (Sursa foto: Instagram)

„Vreau să vă arăt puțin cum arăt eu. Noi venim din Tenerife. Aceste pălării… nu am o explicație”, a spus diva care s-a filmat bălăngănindu-se în oglindă cu toate cele 4 pălării puse pe cap, suprapuse, una peste alta. Entuziasmată de faptul că au ajuns în Funchal, „pe o insulă în ocean”, ea le-a spus fanilor că abia așteaptă să o ia „la picior” și s descopere frumusețile locului. Pe contul ei de „nomad” vacanța va fi atent documentată, ca și celelalte.

Delia e cunoscută pentru ținutele ei aparte pe care le abordează nu numai în concerte, dar și în restul aparițiilor publice sau în viața privată. E așa de neobișnuit look-ul ei, încât nu de puține ori fanii i-au atras atenția că se îmbracă ciudat. Ea însă are un stil bine definit, și se simte bine în hainele ei, reușind să aibă, de fiecare dată, apariții memorabile.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre