Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia povestește cum și-a chinuit sora în copilărie. „Testam foarte multe chestii pe ea”

Delia povestește cum și-a chinuit sora în copilărie. „Testam foarte multe chestii pe ea”
Evenimentul de lansare Power Couple a strâns laolaltă multe vedete, printre care și Delia, care a venit să-și susțină sora. Iată cum o chinuia în copilărie!

Între Delia și sora ei e o diferență de nouă ani, motiv pentru care în copilărie Oana a fost chinuită de vedetă. Povești amuzante.

Delia susține că, soră mai mare fiind, îi plăcea să-și chinuie sora în copilărie. Și nu doar psihic, ci și fizic, lucru pe care nu-l mai poate face acum pentru că „suntem la fel”. Dar recunoaște că în urmă cu ani, „testam foarte multe chestii pe ea. Nu eram un om rău, dar eram inventivă și creativă. Îi furam din mâncare până la tot felul de chestii.”

Oana a recunoscut prin ce a trecut, mărturisind că sora ea „era foarte enervantă, dar eu cred că eram foarte enervantă când eram mică și mă țineam după ea pe afară.”

„Mi-era rușine cu o soră mică după mine”

De ce vroia să scape Delia în copilărie de sora sa? Pentru că, „adolescent rebel” fiind și având mare „chef de libertate”, ca orice tânăr avea prieteni și „mi-era puțin rușine cu o soră mai mică”.

Oana, chinuită de Delia. Sursă foto: Antena 1

Chiar dacă s-au înțepat una pe cealaltă, surorile recunosc că niciodată nu s-a pus problema de vreo ceartă serioasă, pentru că se iubesc și se sprijină reciproc. „Dacă eram în locul ei, aș fi făcut chiar mai rău.”, a spus Oana la Xtra Night Show.

„Cuvântul ceartă cu Delia nu există”

Oana și Delia sunt foarte unite, de aceea iubita lui Radu Siffredi susține că nu a existat o supărare serioasă. „Cuvântul ceartă cu Delia nu există” dar dacă totuși se întâmplă să se supere una pe cealaltă le trece foarte repede și „ne facem roast una alteia și mi se pare sănătos să abordezi așa viața, și cu iubitul și cu oricine”. Oana și Radu Siffredi au participat la „Power Couple”, fiind cel mai tânăr cuplu din concurs. Noul iubit al Oanei a mărturisit că pentru ei această experiență a însemnat „nebunie, unitate și la bine și la greu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre