Simona Ionescu / Redactor Șef

Demi Lovato nu mai vrea să fie femeie. Anunțul care aruncă în aer internetul

Demi Lovato nu mai vrea să fie femeie. Anunțul care aruncă în aer internetul
Ultimul an a fost unul complex pentru noua identitate de gen și modul în care este corect ca lumea să se raporteze la aceasta, termeni noi au intrat în vocabularul oamenilor și, odată cu aceștia, situații noi.

În urmă cu câteva ore Demi Lovato  a dezvpluit public că nu mai vrea să fie femeie. Cântăreața americană Demi Lovato a anunțat că se identifică drept „non-binară”. Și, ca atare, își schimbă pronumele de la „ea” la „ei/ele”, relatează The Guardian.  Concret, persoanele non-binare nu se identifică drept femei sau bărbați și tind să nu se conformeze normelor de gen. Cântăreața Demi Lovato a decis să intre în această (mai) nouă categorie.

„Astăzi este o zi în care sunt fericită să îmi împărtășesc mai mult din viața mea cu voi toți”, a scris Lovato pe Twitter. Ea a făcut mai multe postări, care completează același subiect. „Sunt mândră să vă spun că mă identific drept non-binară și îmi voi schimba oficial pronumele la ei/ele pentru viitor”, a anunțat aceasta.

Demi Lovato nu mai vrea să fie femeie

Cântăreața mai afirmă că a ajuns să își înțeleagă pe deplin identitatea de gen de-a lungul ultimului an. Ea mai spune că acum încă învață să se ajusteze noii situații, fără a se considera „un expert sau purtător de cuvânt” asupra subiectului. „Fac asta pentru voi toți cei care nu ați putut împărtăși cine sunteți cu adevărat persoanelor iubite. Vă rog să continuați să trăiți în adevărurile voastre și să știți că vă trimit atât de multă dragoste”, a adăugat Lovato.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Cântăreața pop a decis că va folosi pronumele ei și ele pentru a se descrie, pentru a „reprezenta cel mai bine fluiditatea pe care o simt în expresia mea de gen”. Anunțul vine după ce în luna martie a anului trecut Lovato a afirmat că se identifică drept pansexuală. Adică o persoană care simte atracție față de alții indiferent de genul lor. Ea a mai spus: „Cred că dragostea este iubire. O poți găsi în orice gen”. Amintim și că de-a lungul carierei sale Demi Lovato a fost o susținătoare vocală a drepturilor LGBT.

Răzvan Simion și-a oficializat și el relația cu ocazia cununiei lui Oțil

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre