Răzvan Simion și-a oficializat și el relația cu ocazia cununiei lui Oțil

Răzvan Simion și-a oficializat și el relația cu ocazia cununiei lui Oțil
Nu doar Dani Oțil și-a oficializat relația, în week-end, ci și bunul său prieten și partener de emisiune, Răzvan Simion. Toate bârfele au fost anulate.

Răzvan Simion și-a oficializat și el relația cu ocazia cununiei lui Oțil. În toamna anului trecut, Simion era fotografiat alături de o brunetă, în Istanbul. S-a speculat că ar fi fiica sa adolescentă. El nu a zis nici că da, nici că nu. Apoi, au mai apărut situații. De două ori în platoul Neatza a fost invitată fosta sa iubită, Lidia Buble, și s-a comentat din nou.

Răzvan, care i-a rămas Lidiei manager artistic, a refuzat să intre în dialog cu blondina. Speculații au fost și când imagini cu iubita sa au apărut pe rețelele sociale, distribuite de alți amici. Au apărut și „surse” care au relatat presei cât de dificilă ar fi Daliana.

Declarație de dragoste în public: „My soul arhitect”

Răzvan Simion și Daliana Răducan au mers împreună la căsătoria lui Dani Oțil și a fost contextul perfect ca să își oficializeze relația și să își declare, public, iubirea.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele, iar alături le-au fost familia și prietenii. Răzvan Simion, bunul prieten al lui Dani, nu a venit singur la nuntă, ci însoțit de iubita lui, frumoasa arhitectă Daliana Răducan.

Răzvan Simion și-a oficializat și el relația

Peste câteva luni, cei doi vor aniversa primul lor an de relație. Și abia acum o fac publică cu adevărat.  După ce petrecerea de nuntă a luat sfârșit, Răzvan și Daliana au publicat două fotografii superbe pe Instagram, în care apar amândoi.

„Găsește pe cineva care…”, au scris atât Răzvan Simion, cât și Daliana Răducan, în dreptul fotografiilor publicate pe rețelele sociale. Răzvan Simion a distribuit fotografia cu iubita lui și la InstaStory. Și a însoțit-o de o adevărată declarație de iubire. „My soul arhitect”, a scris Răzvan Simion la InstaStory.

Daliana Răducan a publicat și ea la Story aceeași fotografie, asemenea lui Răzvan Simion. A postat imaginea cu ei însoțită de trei inimioare.

Daliana a lucrat la concurență

Arhitectă cu succes în designul ambiental, Daliana Răducan a făcut parte din echipa Visuri la cheie de la PRO TV. Ea are propria afacere în București.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, este autodescrierea pe care Daliana și-a făcut-o pe site-ul său.

Devin pline de sens postările lui Răzvan Simion cu interioare amenajate de iubita sa, cu care a populat internetul în lunile dinainte, când nu se hotărâseră încă, niciunul din cei doi, să distribuie imagini cu ei.

Sursa foto: Instagram

Obama a spus adevărul despre extratereștri. A aflat chiar când a preluat mandatul de președinte

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre