Simona Ionescu / Redactor Șef

Demi Moore, apariție senzațională în bikini. S-a întâlnit cu Bezos… Foto

Demi Moore, apariție senzațională în bikini. S-a întâlnit cu Bezos… Foto
Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, face senzație în bikini verzi, în timp ce se bucură de soare la Marea Mediterană. Vedeta de la Hollywood este în vacanță și a pornit în croazieră în jurul insulelor grecești.

Demi Moore a fost cu adevărat o apariție senzațională în bikini, arătând ca o sirenă în timp ce înota în Marea Mediterană, sâmbătă. Proaspăta bunică în vârstă de 60 de ani, și-a etalat fizicul în mare formă într-un bikini verde salvie, cu un top halter și un slip în formă de V.

Actrița a dovedit că își menține perfect silueta subțire, dar și că arată impecabil fără strop de machiaj în timp ce se bălăcea în apa caldă a oceanului cu ajutorul unui flotor mov. Părul lung și negru al lui Demi a fost aranjat sus într-un coc liber pentru a nu o încurca în incursiunile subacvatice.

Actrița a purtat ochelari de soare largi, în stil aviator, pentru a-și proteja ochii de soarele strălucitor. După ce a înotat, Demi s-a întors la bord. S-a șters cu prosopul și și-a lăsat părul lung să curgă pe spate. Și-a pus un pandantiv mare albastru pe un lanț lung de aur în jurul gâtului, notează Daily Mail.

Demi Moore, apariție senzațională în bikini verde oliv

Vedeta și-a petrecut timpul cu prietenii ei Andreas și Athanasia Steggos pe iahtul lor luxos. Actrița este nașa fiicei mai mici a cuplului, Ariadne-Zoe. Nominalizata la Emmy și soții Steggos au fost văzuți apoi luând prânzul cu Jeff Bezos, 59 de ani, și logodnica acestuia, Lauren Sanchez, 53 de ani. Prânzul a avut loc pe superyacht-ul de 500 de milioane de dolari al fondatorului Amazon, Koru. De la întâlnirea cu celebrul miliardar nu a lipsit Pilaf, iubitul cățel Chihuahua al lui Demi, care a fost luat și el în vacanța vedetei în Grecia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Mama a trei fete Rumer, 34 de ani, Scout, 32 de ani, și Tallulah, 29 de ani, din relația cu fostul ei soț, Bruce Willis, 68 de ani, a fost destul de tăcută de pe rețelele de socializare de când a călătorit în Europa. Ea a împărtășit doar că se bucură de timpul petrecut în „Paradis ♥️. Se scaldă la soare, se joacă în apă, trage un pui de somn cu prietenii blănoși și citește o carte bună…”.

Înainte de a se îndrepta spre vacanța ei, Demi a petrecut timp pe linia de pichetare cu colegii ei actori aflați în grevă. Actorii membri SAG au părăsit locul de muncă după ce negocierile contractuale cu marile studiouri au intrat în impas la mijlocul lunii iulie. Scenariștii de la Hollywood au renunțat și ei la muncă după ce contractul lor cu studiourile a expirat la începutul lunii mai.

Demi Moore, recunoscută pentru colecția de bikini

Demi Moore are o colecție impresionantă de costume de baie, care include etichete precum Melissa Odabash, Eres și Andie Swim. Acum, ea a adăugat Onia în mix, costumul în care a fost surprinsă sâmbătă. Acest brand și-a câștigat un loc în valizele mai multor celebrități, printre care Katy Perry, Khloe Kardashian, Chrissy Teigen și Sofia Richie. Demi s-a alăturat acestui club, îmbrăcând topul „Mallory” de culoare măslinie și slipii „Chiara”. Suspendat de bretele groase, topul are un decolteu adânc și o bandă interioară groasă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre