Simona Ionescu / Redactor Șef

Denise Rifai a ieșit din hainele negre. S-a îmbrăcat cu o rochiță minusculă, roșie ca focul

Denise Rifai a ieșit din hainele negre. S-a îmbrăcat cu o rochiță minusculă, roșie ca focul
Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune. Bruneta are tot ce-și poate dori o femeie: e frumoasă, deșteaptă, cariera ei este pe culmi. Tot ce mai așteaptă e să întemeieze o familie.

De când a început celebra ei emisiune de la Kanal D, Denise Rifai a apărut îmbrăcată mereu în negru. Lumea a crezut că poate ține doliu însă, primăvara aceasta, vedeta a dezvăluit de ce alege să se îmbrace așa.

Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit, într-un interviu, că poartă negru la absolut toate edițiile pe care le realizează pentru că așa a fost gândit formatul show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fiind mereu îmbrăcată astfel, spune ea, imaginea ei nu se schimbă prea mult.

„Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient. Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…”.

Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru’, a spus Denise Rifai pentru kanald.ro.

Denise Rifai a renunțat la hainele cernite pentru o rochie ca focul

Zilele acestea, Denise Rifai a decis că e nevoie de niște culoare în viața ei, astfel că a îmbrăcat o rochiță minusculă, roșie ca focul. Incandescentă de-a dreptul, vedeta de televiziune și-a expus pe rețelele sociale noua ținută, dar și marea ei bucurie care a determinat schimbarea vestimentară.

Se știe că Denise Rifai este o tânără vedetă mereu atentă la modă, care cheltuie sume importante pe ținute și accesorii. Ea a îmbrăcat o rochie roșie, plină de volane, care, după cum se vede, îi vine fabulos.

„Când Dumnezeu te iubește, îți trimite  oameni buni și frumoși, alături de care să te însoțești în această călătorie frumoasă numită “viață””, a scris vedeta pe contul ei de Facebook, unde a și postat două fotografii grăitoare.

Sursa foto: Facebook / Denise Rifai

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre