Denise Rifai a vărsat lacrimi amare. A fost cea mai grea decizie luată vreodată

Denise Rifai a vărsat lacrimi amare. A fost cea mai grea decizie luată vreodată
În doi ani de când se află la cârma emisiunii „40 de întrebări” difuzată pe Kanal D, Denise Rifai strălucește. Dar vedeta are o durere în suflet.

Denise Rifai e în acest moment una dintre cele mai apreciate vedete. Bruneta are tot ce-și poate dori o femeie și așteaptă să-și facă și o familie.

Denise Rifai a vărsat lacrimi amare. A fost cea mai grea decizie luată vreodată

Înainte de a prezenta celebra emisiune de la Kanal D, Denise Rifai s-a bucurat de un loc de muncă pe care l-a adorat la Realitatea TV. Din nefericire, politica editorială a suferit modificări, iar vedeta a trebuit să se reorienteze. Ea spune că a fost cea mai grea decizie pe care a luat-o vreodată și a vărsat multe lacrimi atunci când a părăsit postul de știri.

„A fost cea mai mare rană a mea”

„Faptul că a trebuit să-mi dau demisia de la Realitatea TV a reprezentat cea mai mare durere. Iubeam enorm ce făceam și lucram din toată inima pentru publicul meu.

Faptul că există momente în care trebuie să te retragi, pentru că nu ești tu patronul, ci trebuie să te supui politicii editoriale, a presupus o decizie foarte grea. A fost cea mai mare rană a mea!” a declarat în trecut Denise Rifai pentru Fanatik.

Va fi împlinită cu adevărat atunci când își va face o familie

Deși e o femeie curtată, cu greu ajungi la sufletul lui Denise Rifai. Ea își ține viața personală departe de ochii curioșilor și își dorește enorm să-și întemeieze o familie. Doar atunci consideră că va fi fericită și împlinită cu adevărat. „Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc și sunt fericită pentru că fac meseria pe care mi-am dorit-o.

Voi fi împlinită atunci când voi avea propria mea familie, dar asta se va întâmpla când va dori bunul Dumnezeu. (…) Viața mea privată întotdeauna va rămâne privată. Sunt o femeie căreia îi place să fie pe propriile picioare, indiferent de situație. Ca femeie este foarte important să rămâi tu. Să fii tu, independentă.”, s-a destăinuit prezentatoarea.

Sursă foto: instagram