Simona Ionescu / Redactor Șef

Descoperirea unor oseminte lângă casa lui Harry și Meghan din Montecito. Se face anchetă

Descoperirea unor oseminte lângă casa lui Harry și Meghan din Montecito. Se face anchetă
Liniștea lui Harry și Meghan Markle a fost tulburată de o descoperire bizară, chiar lângă vila lor de 15 milioane de dolari din Montecito, California.

O descoperire bizară a avut loc chiar lângă casa lui Harry și Meghan din Montecito. Astfel, ducii nu mai au deloc liniște. De altfel, ducii au fost de la început clienți fideli ai apelurilor la numărul de urgență 911. De când s-au mutat în Montecito, ducii de Sussex ar fi sunat de nouă ori la 911 pentru a cere ajutor. 

Practic nouă alarme au fost primite la secția de poliție, din care cinci alerte au fost din cauza alarmei declanșate la casă. De două ori polițiștii s-au deplasat la vilă pentru a ridica un intrus care călătorise tocmai din Ohio și intrase fraudulos pe proprietatea ducilor. Bărbatul, pe nume Nickolas Brooks, în vârstă de 37 de ani, a scăpat prima oară doar cu un avertisment. Acum însă, Meghan și Harry se confruntă cu probleme de cu totul altă natură. 

Descoperire bizară lângă casa lui Meghan și Harry

Oase umane despre care ar data de mai bine de 10.000 de ani au fost găsite la câțiva metri distanță de conacul prințului Harry și Meghan Markle din California.

Oasele „foarte vechi” au fost descoperite săptămâna trecută în timpul construcției unui drum de lângă complexul din Montecito, au declarat pentru Daily Mail oficialii șerifilor din Santa Barbara. Rămășițele păreau a aparține unui „tânăr adult”, au declarat oficialii pentru presa britanică.

Descoperirile preliminare ale unui antropolog criminalist adus pentru a ajuta anchetatorii indică faptul că oasele ar putea proveni de la poporul Chumash, care a trăit în zonă timp de aproape 11.000 de ani, se arată în raport. „Până când nu vom avea o opinie oficială a antropologului criminalist, nu vom spune într-un fel sau altul”, a declarat un purtător de cuvânt al forțelor de ordine.

Se pare că poliția vorbește cu comisia locală nativă americană pentru a discuta despre ce trebuie făcut dacă oasele se dovedesc că sunt ale unei persoane indigene. În 1901, a fost stabilită o rezervație pentru Chumash, care găzduiește acum 5.000 de persoane.  

Foto: Facebook

Dezvăluire exclusivă: povestea de dragoste a lui Pepe, sursă de inspirație pentru Las Fierbinți

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre