Simona Ionescu / Redactor Șef

Designerul Alexandru Ciucu, lecție de viață după divorț. A învățat pentru fetițele lui

Designerul Alexandru Ciucu, lecție de viață după divorț. A învățat pentru fetițele lui
Aproape un an designerul Alexandru Ciucu a lipsit din lumina reflectoarelor. Pentru el, 2022 a fost cel mai greu an, recunoaște acum.

Designerul Alexandru Ciucu și cântăreața Alina Sorescu au început procesul de separare anul trecut. Intenția divorțului a fost aflată la începutul anului trecut, apoi a urmat procesul de divorț, care nu este nici în prezent finalizat.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au format un cuplu timp de 12 ani. Ei au împreună două fetițe, Carolina, în vârstă de nouă ani,  și Raisa, o fetiță de șase ani. Creatorul de modă recunoaște că a trăit cel mai greu an din viața sa, dar e hotărât să lupte în continuare în instanță, pentru custodia fiicelor sale.

Ciucu: „Reușesc să fac supă de pui”

Designerul a depus solicitări în instanță pentru ca fiicele lui și ale Alinei Sorescu  să-i fie încredințate și să rămână să locuiască împreună cu el. Cererea i-a fost respinsă în prima instanță, iar micuțele au rămas în grija mamei. Procesul continuă, pentru că bărbatul își dorește  ca fiicele să îi fie lui încredințate. Pentru ele a învățat o lecție importantă, după divorț. A învățat să le facă supa de pui exact așa cum le place lor.

În prima instanță, Alina Sorescu a obținut încredințarea fiicelor ei și ale lui Alexandru Ciucu

„A fost cel mai greu an din viața mea, lucrurile sper să se îndrepte anul ăsta, să fie mai bine, cel puțin pentru fetițe. Mă înțeleg foarte bine cu ele. Le-am făcut mucenici, am gătit eu. Mai mult decât atât, m-am specializat chiar în anumite preparate. Reușesc să fac o supă de pui strecurată, așa cum le place fetițelor mele, în mai puțin de o oră”, a mărturisit Alexandru Ciucu, invitat în emisiunea „Vorbește lumea”, unde a dat detalii despre divorțul de Alina Sorescu.

Creatorul de modă, în vârstă de 47 de ani, și-a prezentat ultimele creații vestimentare, și a povestit și despre relația pe care o are în prezent cu cele două fiice, Carolina și Raisa. Alexandru Ciucu este, de mai mulți ani, furnizor al ținutelor pentru Casa Regală a României.

Alexandru Ciucu și-a anticipat divorțul, de la început

În urmă cu mai bine de zece ani, Alexandru Ciucu, unul dintre creatorii brandului „Tatăl și fiul” spunea despre soția sa că este sexy, caldă, iubitoare, dar și capricioasă. Între timp, cei doi s-au despărțit, însă creatorul de modă anticipa separarea, temându-se că diferența de vârstă dintre ei va conta.

Designerul Alexandru Ciucu și cântăreața Alina Sorescu au fost căsătoriți timp de 12 ani

„Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, povestea Alexandru Ciucu în 2011.

„Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare, sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare, dar și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reusește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, mai spunea Alexandru Ciucu.

Anul trecut, artista și-a lua fiicele și a părăsit casa conjugală, intentând imediat divorț. În acea perioadă, Alexandru Ciucu a fost văzut în compania unei femei, iar gurile rele au etichetat-o ca fiind cea care a distrus căsnicia Alinei Sorescu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre