Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluirea momentului: Kanye West, boschetar de lux. Iată ce îi lipsește starului internațional

Dezvăluirea momentului: Kanye West, boschetar de lux. Iată ce îi lipsește starului internațional
Kanye West este miliardar, dar trăiește exact ca un boschetar, cu atât mai mult în aceste zile când traversează un episod psihotic care a șocat și afectat multă lume.

Surse apropiate lui Kanye West au relatat pentru TMZ.com că, în ultima vreme, rareori stă în același loc mai mult de câteva zile. A devenit un vagabond de lux. Se mută dintr-un hotel de lux în altul, pentru că, în cazul lui, banii nu sunt o problemă, și are de unde cheltui.  Dacă nu stă la hotel, își închiriază o vilă. Chiar dacă nu va locui în ea nici măcar o săptămână. Așa decurge viața vedetei de ceva timp.

De asemenea, sursele au mai relatat că vedeta cheltuiește banii ca și cum nu ar reprezenta mare lucru. Recent a dat o tonă de bani pentru spectacolul său Yeezy din Paris, care a ieșit prost și nu s-a bucurat de aprecierile criticilor de modă. În plus,  se vorbește de  presupusa achiziție a Parler ( care nu a fost, momentan, confirmată oficial).

Parler este un serviciu american de rețele sociale alt-tech asociat cu conservatorii. Jurnaliştii au descris Parler ca fiind o alternativă alt-tech la Twitter, iar utilizatorii includ pe cei interzişi de pe reţelele sociale mainstream sau care se opun politicilor lor de moderare.

Ar putea ajunge la sapă de lemn

Sursele publicației citate au mai dezvăluit că fostul soț al lui Kim Kardashian a luat recent și câteva decizii de afaceri absolut pripite. Mai ales că l-a concediat pe Shervin Pishevar de la Yeezy și a pierdut alți consilieri și publiciști.

Foști prieteni ai lui Kanye au confirmat, de asemenea, modul de viață al acestuia: „Își cheltuie banii ca pe apă”. Oamenii se îngrijorează că, dacă va continua în acest ritm, cât e ed de miliardar, Kanye West va ajunge la ruină financiară.

Kanye West, vagabond de lux: nu are niciun loc „acasă”

Kanye West a dezvăluit în timpul interviului „Drink Champs” că a cumpărat recent un penthouse de 50 de milioane de dolari – o altă cheltuială masivă – pe lângă diversele sale alte tranzacții imobiliare.

După cum am relatat, Kanye West a cumpărat și o casă lângă cea pe care Kim Kardashian o deține acum în Hidden Hills. Casa trebuie refăcută în totalitate, dar Kanye a vrut-o pentru a putea fi aproape de copiii săi. Pe de altă parte, conform presei internaționale, Kanye nu a locuit niciodată în acea casă. Și nici nu s-a apucat să o reabiliteze.

În plus, el construiește o altă casă în Malibu. Care este și ea aproape de casa lui Kim. A golit-o, dar este departe de a fi finalizată. În acest moment, rapperul nu are niciun un loc căruia să îi poată zice, cu adevărat „acasă”.

Sursa foto: Instgaram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre