Kanye West, filmat pe ascuns de partenerul de afaceri al Monicăi Gabor. Imaginile au devenit virale la nivel mondial – Exclusiv

Kanye West, filmat pe ascuns de partenerul de afaceri al Monicăi Gabor. Imaginile au devenit virale la nivel mondial – Exclusiv
După apariția dezastruoasă de la Săptămâna Modei de la Paris, Kanye West a continuat să își facă deservicii de imagine. Acum a apelat la cineva celebru să-l „repare”.

La prezentarea Balenciaga a apărut cu vânătăi pe față și cu buza spartă. Apoi, la prezentarea sa, a îmbrăcat o haină pe care scria, ironic, „White lives metter”, ceea ce a iscat un val de atenționări. Justin Bieber a ajuns să se dezică de el și să rupă prietenia, după ce a atacat-o într-o postare pe soția sa, Hailey.

Era o replică la postarea acesteia, de susținere, pentru jurnalista Vogue care  nu a putut scrie o cronică favorabilă după prezentarea de modă a rapperului și pe care, de asemenea, a bălăcărit-o rău. Între timp, s-a certat cu boss-ii Adidas și Gap, le-a arătat filme porno în timpul unei negocieri și a postat mai mule remarci antisemite. Așa arată, pe scurt, câteva întâmplări din ultima săptămână a lui Kanye West.

Cel care i-a făcut imagine lui Kim Kardashian încearcă să-l „spele” pe Kanye West

Prietenii artistului sunt îngroziți de faptele și postările bărbatului. Ei susțin că acesta se află în plin episod psihiatric și că ar avea nevoie de ajutor. Aici e momentul în care intervine bunul prieten și partener al iubitului Monicăi Gabor, Mr. Pink. Același care s-a fișat constant, peste vară, în campania Ramonei Gabor, sora frumoasei moldovence, în Dubai, Monaco, sudul Franței și Italia.

Partenerul lui Mr. Pink, cunoscutul om de afaceri de origine indiană Sheeraz Hasan, se recomandă ca fiind mare investitor în crypto și unul dintre cei mai tari PR-i de la Hollywood. El s-a ocupat de lansarea în spațiul public a mai multor vedete, printre care Kim Kardashian, Paris Hilton, Jennifer Lopez și așa mai departe.

Acum pe pagina sa de instagram, acesta „dezvăluie” un clip în care apare Kanye West mâncând, banal, într-un local de mâna a doua din Los Angeles, care servește mâncarea în caserole de ambalare.

Kanye West surprins mâncând singur”, a notat maestrul PR alături de imaginea care îl surprinde pe rapper într-o filmare destul de aproape realizată pentru a putea crede că nu a fost regizată, cu gluga în cap, mâncând ce avea în față.

Sursa foto / video: Instragram