Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri. Delia Matache, între operație și „leac băbesc”. Adevărul despre modificările făcute la estetician

Dezvăluiri. Delia Matache, între operație și „leac băbesc”. Adevărul despre modificările făcute la estetician
Artista Delia Matache nu este o străină a cabinetelor de chirurgie estetică, oricât de mult ar evita să discute în public despre acest aspect. Adesea a fentat întrebările jurnaliștilor despre îmbunătățirile estetice la care a apelat în diverse clinici, însă secretele ei au fost dezvăluite.

Delia Matache se apropie de schimbarea prefixului, pe 7 februarie, anul viitor, când va sărbători 40 de ani de viață. Și chiar dacă divinitatea a înzestrat-o cu o voce extraordinară, Delia nu a primit și darul „tinereții fără bătrânețe”.

Pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor fanilor, care au considerat-o încă de la începuturile carierei sale muzicale, în trupa N&D, un simbol al frumuseții, Delia nu se ferește să apeleze la mâinile profesioniste ale unor esteticieni.

CITEȘTE ȘI „Cine este bărbatul din spatele Deliei Matache”

Ba chiar unul dintre acești medici ei este foarte cunoscut în lumea mondenă și adesea este văzut în cluburi alături de Delia și prietenii ei, dovadă că au și o relație de amiciție, nu doar una medic-pacient.

Ultimele zvonuri despre intervențiile estetice ale Deliei Matache au fost alimentate de o poză a artistei în care apare cu un plasture pe nas. Artista a accesorizat  bandajul cu niște cristale puse pe obraz.

Fanii au început, astfel, să se împartă în tabere. Unii au spus că Delia Matache a folosit plasturele în scop fashion, de a stârni reacții criticilor de modă, iar alții au presupus că este un plasture destinat celor care au probleme cu respirația. Într-adevăr, există plasturi medicinali care arată ca cel din poză și care desfundă căile respiratorii pentru a-i ajuta pe astmatici sau pe cei care sforăie.

Totodată, o a treia variantă este luată în considerare:

De câțiva ani, esteticienii din România au început să folosească injecții care micșorează nasul.

„Procedura este relativ simplă și de regulă este necesară o singură ședința. Înainte de tratament nasul este acoperit cu o crema anestezică, apoi sunt injectate la nivelul zonei indicate substanțe de umplere resorbabile, de tipul acidului hialuronic reticulat. Acesta se injectează doar de către un medic dermatolog sau chirurg plastician întrucât cunoașterea anatomiei faciale este esențială pentru evitarea complicațiilor. Astfel, se poate corectă o cocoașa proeminentă, se poate alungi sau ridică vârful nasului. Anumite paciente au o concavitate exagerată a liniei mediane a nasului și beneficiază de rezultate naturale prin umplere cu acid hialuronic”, se arată pe site-urile de specialitate.

Procedura are efect de scurtă durată, dar astfel se evită o intervenție chirurgicală complicată și cu rezultat incert.

Diferențele se văd

Delia Matache arăta diferit în anii 2000. De asemenea, Delia Matache nu este o străină a injecțiilor cu botox sau alte substanțe de remodelare facială. Aceasta își conturează buzele și își umple ridurile de mai mulți ani cu ajutorul medicilor esteticieni.

Ce operație estetică are Delia Matache

Puțini știu că Delia Matache nu a fost chiar cumințică, așa cum pare acum, comparativ cu marea majoritate a showbizului. Și ea, la o vârstă fragedă, a apelat la bisturiu. Nu pentru a-și corecta un defect, ci pentru a-și pune silicoane.

Da, Delia Matache și-a mărit bustul chirurgical, la puțin timp după ce a devenit majoră. Artista a făcut acest pas imediat după ce s-a separat de Nick, cu care cânta în trupa N&D.

Secretul a fost dezvăluit chiar de ea, în cadrul celebrei emisiuni prezentate de Teo Trandafir la Pro TV.

Arhiva video din acele vremuri nu mai poate fi accesată de publicul larg, însă mulți au rămas cu amintirea întipărită în memorie. Delia Matache s-a numărat printre pionierele silicoanelor în țara noastră.

Este de apreciat însă că Delia Matache a făcut schimbări cu măsura bunului simț, păstrând un aspect natural.

Totodată, despre aceste mici modificări artista nu vrea nici în ruptul capului să vorbească.

Întrebată de jurnaliști, aceasta a răspuns cu o altă întrebare:

 „Par operată? Se vede când nu mai ești tu. Eu cred că eşti mult mai frumos azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic”, a declarat Delia, pentru Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre