Simona Ionescu / Redactor Șef

Dida Drăgan, decizie uimitoare. „Poate peste 100 de ani o să fac și eu asta. Până atunci nu am timp…”

Dida Drăgan, decizie uimitoare. „Poate peste 100 de ani o să fac și eu asta. Până atunci nu am timp…”
La 77 de ani, Dida Drăgan le dă clasă multor tinere. Arată splendid, are o energie incredibilă și are planuri mari în carieră. Dar a luat și o decizie legată de viața personală.

Dida Drăgan, femeia cu voce de aur, ia și acum lecții de canto și a luat și o decizie care i-a surprins pe mulți. Celebra artistă ia în calcul să-și facă operații estetice dacă va considera că e nevoie.

„Eu nu am timp de tratamente, nu îmi fac nimic deosebit, sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu, sunt foarte mulțumită”

Până la acel moment însă, Dida Drăgan spune că este mulțumită de moștenirea genetică pe care i-a dat-o Dumnezeu și mândră că arată așa de bine la vârsta sa. „Văd foarte multe fete, pe la televizor, care se duc să se opereze, eu nu am timp de așa ceva. Poate peste 100 de ani o să fac și eu asta. Până atunci nu am timp, pentru că am de muncă. Eu nu am timp de tratamente, nu îmi fac nimic deosebit, sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu, sunt foarte mulțumită”, a mărturisit Dida Drăgan pentru Click.

Dida Drăgan vrea să-și facă operații estetice. Când va trece de 100 de ani…

De ce s-a îmbrăcat mereu în negru

Artista cu o voce care nu se poate confunda, Dida Drăgan a devenit cunoscută publică în anii 80, iar oamenii n-au putut să nu constate că vedeta a purtat doar haine negre. Rare fiind momentele în care și-a mai pus o bluză albă… „Mă îmbrac în negru mereu, iar uneori îmi mai pun și câte o bluză albă, dar asta uneori.

Țin minte când am debutat eu, și eram la începutul carierei mele la un spectacol mare pe care l-am susținut în Germania, și eram toată îmbrăcată în negru, iar nemților nu le-a plăcut acest lucru, dar eu toată viața mea m-am îmbrăcat în negru”, s-a destăinuit artista. Și părul a fost negru toată viața, dar acum câțiva ani a decis că e momentul unei schimbări, care îi vine foarte bine.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre