Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a primit ultimatum de la medici. Va trebui să ia o decizie rapidă

Oana Roman a primit ultimatum de la medici. Va trebui să ia o decizie rapidă
Oana Roman nu se lasă pe tânjală când vine vorba de sănătatea ei. Vedeta își face analizele de două ori pe an, pentru a se asigura că totul este în regulă. Chiar și așa, medicii i-au spus că va trebui să ia cât mai repede o hotărâre.

Oana Roman e foarte sinceră cu fanii săi și are mare grijă de sănătatea ei și Isabelei. Ce au spus medicii după ultimele investigații.

Oana Roman face parte din categoria persoanelor care nu merg la medici pe ultima sută de metri, pentru că știe că cel mai important pentru a avea o sănătate bună este prevenția. Recent, bruneta a fost și și-a făcut analizele de sânge, dar și ecografia abdominală. Vedeta este bucuroasă că totul este în regulă, însă medicii i-au spus că va trebui să ia cât mai repede o decizie privind operația pe care o tot amână de ceva vreme.

„Trebuie să mă hotărăsc să fac acea abdominoplastie care nu are scop estetic, ci medical”

„Azi e zi de analize și control. Ecografia abdominală pe care o fac periodic pentru a vedea dacă e totul ok, având în vedere că am acea operație complicată făcută după ce am născut. Și analize de sânge pe care le fac de câteva ori pe an, nu le făcusem din mai.

Oana Roman nu scapă de operație

Am făcut ecografie abdominală care este ok. Slavă Domnului că totul este bine. Totuși trebuie să mă hotărăsc să fac acea abdominoplastie care nu are scop estetic, ci medical”, a scris Oana Roman, în mediul online.

A suferit o transformare spectaculoasă de-a lungul anilor

Oana Roman a luptat mult cu kilogramele în plus și a investit sume mari pentru a ajunge să fie mulțumită de aspectul fizic. „La operații estetice nu m-am gândit, dar eu am reușit să slăbesc foarte multe făcând câteva proceduri de remoderare corporală, ceva bani am investit în chestia asta, nu am stat să mă gândesc la o sumă anume, important este să faci cu măsură ce trebuie la momentul oportun. Aveam o perioadă când cheltuiam foarte mulți bani pe haine și pe accesorii”, a mărturisit vedeta cu ceva în urmă la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre