Simona Ionescu / Redactor Șef

Dinții, un pretext? Ce legătură e între Bodi și Carmen de la Sălciua

Dinții, un pretext? Ce legătură e între Bodi și Carmen de la Sălciua
De când a început să câștige notorietate și-a permis să se ”tuneze” și nu stă deoparte de nimic ce ar putea să o facă mai frumoasă. Carmen de la Sălciua a trecut din nou pe la estetician. Și s-a folosit de asta ca să deturneze comentariile despre o presupusă relație cu Alex Bodi. 

O nouă intervenție estetică și-a făcut celebra manelistă. Acesta e foarte fericită de rezultat, încât a ținut morțiș să le arate și fanilor. Ea a postat  fotografii pe o rețea de socializare.

Noua intervenție estetică la care a fost supusă cântăreața nu are legătură cu nasul, buzele sau sânii. Deși, analizând imaginile postate în trecut, și comparându-le cu cele mai noi, lumea vorbește că și-ar fi pus silicoane și acid hialuronic în buze. De data aceasta, intervenția i-a schimbat radical look-ul. Artista și-a făcut dantura. Mai exact și-a albit dinții sau și i-a îmbrăcat în fațete de porțelan. Cert e că afișează, mai nou, un zâmbet perfect, de un alb strălucitor.

Pentru că a fost visul ei să aibă o dantură perfectă, Carmen de la Sălciua s-a grăbit să afișeze noua realizare, astfel că nu a ratat momentul să-și urce o poză pe Instagram. În imagine zâmbește cu toată gura și îi mulțumește medicului stomatolog care a făcut intervenția. ”Nu mai are nevoie de nicio reclamă… Numele lui și zâmbetul meu spun totul! Mulțumesc!”, a scris cântăreața pe contul de pe rețeaua de socializare.

Fanii manelistei au sărit cu complimentele, imediat. Toți au apreciat albul dinților, i-au spus că e frumoasă și i-au dat sfaturi: ”Super, un zâmbet frumos, să zâmbești toată viața fericită”.

Ar putea fi doar un pretext

Până la urmă, ”mișcarea” cu poza care prezintă noua dantură pare a fi o încercare de detractare a celor care comentează o presupusă relație a manelistei cu Alex Bodi, după ce, la începutul lui iunie, acesta i-a împrumutat mașina sa de lux, pentru a filma un videoclip pentru piesa ”Cât de naivă mă crezi”. Videoclipul a fost lansat miercuri.

De aici se pare că ar fi pornit totul și asta pentru că ochii fanilor par să fi văzut ceva la mijloc, cu atât mai mult cu cât pare că cei doi sunt, cumva, apropiați. Acest lucru a fost dovedit de faptul că frumoasa brunetă a postat câteva story-uri pe pagina sa de Instagram, în care i-a dat tag și lui Alex Bodi.

Fanii s-au întrebat dacă există posibilitatea ca între cei doi să se înfiripe o legătură, cu atât mai mult cu cât pentru un bărbat este foarte dificil să permită ca bolidul lui scump să fie folosit de altcineva cu care nu este apropiat.

Carmen de la Sălciua a decis să spună lucrurilor pe nume și ne-a dezvăluit cum a ajuns să filmeze câteva cadre pentru noul clip cu mașina de lux a lui Alex Bodi și care este cu adevărat relația dintre ei. Acu, se știe că un bărbat nu își împrumută iubita și mașina. Și totuși! Carmen a dezvăluit ”ceva”: ”Suntem prieteni!”

Sursa foto: Instagram / Carmen de la Sălciua, Alex Bodi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre