Diva din Piatra Neamț, la pieptul lui Aquaman! Poza de senzație

Diva din Piatra Neamț, la pieptul lui Aquaman! Poza de senzație
Jason Momoa este unul dintre cei mai frumoși bărbați ai lumii și un actor îndrăgit atât de copii, cât și de mămicile lor. Filmul Aquaman, în care Momoa apare mai mult dezbrăcat, cu mușchii în toată splendoarea, a făcut ravagii.

O norocoasă de-a noastră, româncă mai exact, a avut șansa să îl strângă în brațe pe celebrul actor de la Hollywood.

Este vorba de Mihaela Rădulescu, născută în Piatra Neamț, cetățean al Principatului Monaco de mai bine de un deceniu.

Diva noastră și-a însoțit iubitul, pe recordman-ul Felix Baumgartner, la un eveniment organizat de Rolls Royce unde și-a făcut apariția și „Aquaman”. Nu a ratat ocazia și l-a pozat din toate unghiurile, ca un veritabil paparazzi, cu pretextul că îl imortalizează pentru fiul ei, Ayan. Însă jurata de la Masked Singer nu a ratat ocazia să se arunce și în brațele sale, pentru un instantaneu unic în viață. „Pentru Ayan!”, a subliniat din nou diva, ca să înțeleagă Felix mesajul și să nu se ajungă la discuții.  De altfel, Felix nu s-a pozat la pieptul vreunei starlete hollywoodiene la zecile de evenimente la care participă.

În orice caz, pozele cu Momoa sunt virale și au adus divei noastre câteva mii de like-uri pe Instagram.

„Acest uriaș, cuceritor, sexy și talentat actor e născut în aceeași zi cu fiul meu, așa că nu am putut să rezist și l-am rugat frumos să facem o poză. Așa fac mamele nebune. Ayan, asta e pentru tine!”, a scris Mihaela Rădulescu.

Scandal cu prietena ei Dana Budeanu de la slănină și ceapă?

În noul episod „Amețitele și Mafioții”, unde Dana Budeanu spune lucrurilor pe nume și unde prezintă lecții de bune maniere, dar și de bun-simț, vizate sunt divele care „poftesc la slănină cu ceapă”.

„Ele au pofte, mă! Ele sunt nobile! Ele au pofte și le vine să mănânce slănină cu ceapă!”, spune Dana Budeanu în ediția intitulată „Amețitele și Mafioții pă Nordului”, una dintre cele mai luxoase zone ale Capitalei.

Asta nu este o poftă, asta este o obișnuință din copilărie, țăranco!”, strigă stilista, care se pare că a uitat că cea mai bună prietenă a ei, Mihaela Rădulescu, se declară îndrăgostită și neputincioasă în fața acestei combinații de alimente din popor.

Mai multe detalii despre acest subiect pe www.retetesivedete.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre