Simona Ionescu / Redactor Șef

Djokovic, moment amuzant cu Andreea Bălan si Victor Cornea la Wimbledon

Djokovic, moment amuzant cu Andreea Bălan si Victor Cornea la Wimbledon
De când are iubit tenismen, Andreea Bălan îl însoțește pe acesta în toate turneele în care joacă. A ratat doar câteva. Vrea să îi fie aproape, iar sportivul spune că nu a jucat niciodată mai bine decât știindu-și sufletul pereche în tribune. De altfel, de când e cu Andreea, a și urcat în clasamentul ATP.

Atentă la imaginea ei, Andreea Bălan își face colecție de amintiri în turneele iubitului. Ea și Victor Cornea au avut un moment amuzant la Wimbledon, alături de tenismenul sârb Novac Djokovic. Fotografiile au fost distribuite de vedetă pe rețelele sociale, joi. Ea și iubitul ei au pozat în zona de fotografii specială amenajată la Wimbledon. Pe lângă imaginile siropoase cu ei sărutându-se, au mai făcut unele, în care apare încă o vedetă.

Victor Cornea, Novac Djokovic și Andreea Bălan fac „scara măgarului” în poza de la Wimbledon (Instagram)

Victor Cornea și Andreea Bălan l-au flancat pe sârbul Novak Djokovic (numărul 2 în clasamentul ATP). Nu e prima dată când sibianul se fotografiază alături de acesta. „Vibrații speciale la Wimbledon. Înconjurată de cei mai buni”, a scris Andreea Bălan în postarea de pe Instagram, distribuită la comun cu iubitul ei.  În fotografie, cei trei s-au așezat în ordinea descrescătoare a înălțimii.

Andreea Bălan își face colecție de amintiri în turneele iubitului

Andreea Bălan a vorbit deseori despre ce face în turneele de tenis ale iubitului ei și cum este ea integrată în echipa sportivului. Deseori figurează de-a dreptul ca soția lui. Uneori are ecuson pe care este menționată cu numele lui. Ea a adunat toate ecusoanele primite de când l-a tot însoțit pe iubitul ei la turneele de tenis.

Andreea Bălan nu ratează niciun moment în a-și face poze pe terenul de tenis (Instagram)

În plus, pentru a face fiecare deplasare memorabilă, ori de câte ori e posibil, Andreea insistă să se fotografieze pe terenul de joc, alături de tenismen.

Se fac planuri de nuntă

Oficial, Victor Cornea nu i-a dat încă Andreei inelul de logodnă, însă a spus deja că ea e aleasa lui și că își dorește să petreacă tot restul vieții împreună. Încă din luna martie, Andreea Bălan a mărturisit că își dorește o nuntă pe plajă. Tot ea a mai spus că așteaptă să fie cerută în căsătorie, conform tradiției.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

La începutul lunii iunie, Andreea Bălan și Victor Cornea au aniversat un an de relație. Este prima, după divorțul de George Burcea, în care artista a intrat perfect asumată, în care nu l-a ascuns pe iubit și în care l-a prezentat imediat pe acesta fetițelor. Fiicele Andreei sunt absolut îndrăgostite de partenerul mamei lor.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre