Simona Ionescu / Redactor Șef

Doi bătrânei din Taiwan se joacă pe Instagram „Ce am găsit al meu să fie”

Doi bătrânei din Taiwan se joacă pe Instagram „Ce am găsit al meu să fie”
Doi proprietari ai unei spălătorii au devenit ultima senzație virală a Taiwanului, postând o serie de fotografii în care poartă haine lăsate în urmă de clienții lor.

După ce au petrecut zeci de ani conducând o spălătorie în Taichung, Chang Sho-Er, în vârstă de 84 de ani și soțul ei, Wan Ji, în vârstă de 83 de ani, devin acum virali pe internet după ce nepotul lor a creat un cont de Instagram pentru ei, în iunie. Orice articole rămase la spălătorie mai mult de un an sunt considerate ale lor.

Cuplul pozează în ținute vintage stilizate de nepotul lor, accesorizate cu pălării și ochelari de soare. Simpaticii bătrânei optează și pentru ținute „tinerești”.

 

„A fost ideea nepotului meu. Reacția mea nu a fost pozitivă la început, am crezut că nu se va uita nimeni la așa ceva.” spune Wan Ji.

Popularitatea pe rețelele de socializare

Aparent o mulțime de oameni se uită la asta. La doar o lună de la inaugurarea contului de Instagram, cuplul a format o comunitate de 165 de mii de urmăritori.

„Știind că oamenii încă mă plac, lucrul ăsta mă face să mă simt ca și cum aș avea mulți nepoți și nepoate.”, spune Sho-Er, mulțumind fanilor de pe Instagram.

Reef Chang, nepotul celor doi, se află în spatele proiectului și a declarat că a vrut să le arate oamenilor că vârsta nu este o barieră în fashion. Acesta spune că ideea a apărut atunci când și-a văzut bunicii plictisiți la muncă.

.     

„Bunicul iubește să poarte costum pentru că vrea ca oamenii să observe că își calcă hainele cum trebuie. Crede că își arată profesionalismul. Nu putem să conducem o spălătorie și să nu arătăm îngrijit, pentru că așa nimeni nu va veni la noi. Când bunica era tânără, era o fashionistă. Acum poartă haine mai comode.”, spune tânărul.

Fosta cumnată a lui Johnny Depp a spus cu ce obiect se ajuta actorul să consume cocaină. Mărturii din proces

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre