Simona Ionescu / Redactor Șef

Donald Trump, vedeta planetei: „Paște fericit tuturor, inclusiv nebunilor radicali de stânga care au fraudat alegerile!”

Donald Trump, vedeta planetei: „Paște fericit tuturor, inclusiv nebunilor radicali de stânga care au fraudat alegerile!”
Donald Trump, pe care toată planeta îl cunoaște deja, a transmis Paște fericit într-un mod inedit. Fostul președinte american nu s-a împăcat cu ideea că a pierdut alegerile, iar asta fost vizibil.

Weekend-ul acesta catolicii au sărbătorit Paștele. Cu această ocazie, o serie de personalități politice au ținut să transmită mesaje de sărbătoare oficiale. Și Donald Trump a urat Paște fericit, însă în modul lui caracteristic. Actualul președinte al Americii, Joe Biden, a publicat un mesaj pe Twitter alături de Jill Biden, Prima Doamnă. 

În video-ul postat, președintele Biden a îndemnat oamenii să se vaccineze. Biden a spus că vaccinarea este „o obligaţie morală” şi şi-a încheiat mesajul postat pe Twitter cu urarea: „Familia noastră vă urează sănătate, speranţă, bucurie şi pace. Paşte fericit tuturor!”. Şi fostul preşedinte Barack Obama a transmis pe Twitter un mesaj de Paşte. „La acest Paşte, sper că putem avea cu toţii timp să ne gândim la binecuvântările de care ne bucurăm şi la speranţa pentru un viitor mai bun. Familia noastră vă urează un Paşte în siguranţă şi fericit”, a scris Obama.

Donald Trump urează Paște Fericit. Zice iar de fraudarea alegerilor 


Din cauză că fostul preşedinte are conturile suspendate pe reţelele de socializare în urma asaltului din ianuarie, mesajul său de Paşte a fost distribuit pe Twitter de utilizatori actori, printre care şi Kenneth Vogel, reporter al New York Times. „Nici Iisus nu ar fi putut s-o spună mai bine”, a scris el într-un comentariu care însoţeşte mesajul fostului lider de la Casa Albă.

Practic, fostul președinte american a profitat de ocazie și a mai înfipt un cui în ideea fraudării alegerilor. „Paşte fericit tuturor, inclusiv nebunilor radicali de stânga care au falsificat alegerile prezidenţiale şi vor să ne distrugă ţara”, se arată în mesajul lui Trump. Omul de afaceri a fost învins categoric la alegerile din 2020 şi nu există dovezi care să arate faptul că scrutinul a fost fraudat.

Foto: Facebook

Știți ce ceas poartă Papa Francisc? Nu veți ghici niciodată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre