Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa a ajuns pe mâna chirurgilor. Medicii spun că nu se mai poate amâna

Dorian Popa a ajuns pe mâna chirurgilor. Medicii spun că nu se mai poate amâna
Celebrul Dorian Popa nu are numai probleme cu fanii năstrușnici, ci și cu sănătatea. An ajuns într-un punt de unde nu mai are de ale.

Dorian Popa a ajuns pe mâna chirurgilor. Celebrul cântăreț se pregătește de operație. Dorian Popa va fi operat săptămâna viitoare. El e obligat să facă acest lucru și să își trateze astfel deviația de sept de care suferă. Potrivit surselor Xtra Night Show, cântărețul va suferi operația pentru deviația de sept pe data de 27 septembrie. Se pare că rezultatele investigațiilor din ultima perioadă nu au fost tocmai bune, iar din acest motiv medicii au decis să-l opereze de urgență pe artist.

Dorian Popa a avut probleme și la gât

În această vară, Dorian Popa a mers mai des la medici. Deoarece a început o serie de investigații în ceea ce privește starea lui de sănătate, artistul și-a făcut mai multe analize, ecografii și proceduri. Așa a aflat că are probleme la gât, motiv pentru care, în primă fază, medicii i-au recomandat artistul să vorbească mai încet, o perioadă. În plus, Dorian Popa a primit și tratament.

„Trebuie să fac schimbări masive în viața mea pentru că dacă urechile s-au dovedit a fi în perfectă stare de funcționare, dacă tot eram la Panduri la secția ORL, am zis să fac un control al gâtului. Am aflat că situația nu e tocmai bună acolo, motiv pentru care să vorbesc mai încet, să mănânc mai puțin înainte să mă culc”, le-a spus Dorian Popa fanilor săi.

Curtat de bărbați și femei, deopotrivă

Dorian Popa e asaltat de tot felul de admiratoare. Cărora acesta nu le cântă în strună, pentru că își adoră iubita, pe frumoasa Claudia Iosif. Artistul a spus însă că au existat momente în care a fost curtat și de domni.

„Să știi că am primit avansuri și de la bărbați. Am încercat să le răspund așa cum o fac și cu fetele, făcându-i să înțeleagă pe oameni că mai mult de un simplu salut și o poză și un autograf, nu pot să le întorc. Acum ei își pot dori, că până la urmă, na, speranța moare ultima”, a mărturisit artistul, potrivit Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre