Simona Ionescu / Redactor Șef

Drew Barrymore credea că E.T. era un extraterestru adevărat. Steven Spielberg a făcut un gest incredibil pentru a-i ascunde realitatea

Drew Barrymore credea că E.T. era un extraterestru adevărat. Steven Spielberg a făcut un gest incredibil pentru a-i ascunde realitatea
„L-am iubit cu adevărat. Mă duceam să iau prânzul la el”, și-a amintit vedeta, vorbind despre filmările pe care le-a făcut la vârsta de 7 ani, în urmă cu patru decenii.

Pentru mulți dintre noi, „E.T. the Extra-Terrestrial” de Steven Spielberg este un film clasic al copilăriei. Filmul reprezintă tot ceea ce este pur și minunat în imaginația copiilor. Dar și lupta noastră disperată de a ne agăța de ea pe măsură ce ne maturizăm.  Poate că acest lucru se datorează faptului că renumitul regizor și echipa de filmare au avut o grijă deosebită pentru a se asigura că inocența și imaginația unui copil sunt menținute vii chiar și pe platourile de filmare.

Acolo, iluzia creată de magia filmului putea fi spartă instantaneu de animatronica păpușii din spatele scenei. Dar acest lucru nu s-a întâmplat, grație intervenției regizorului Steven Spielberg. Protagonista filmului, celebra Drew Barrymore, la 7 ani, era convinsă că E.T. este un extraterestru adevărat, scrie presa internațională.

Drew Barrymore credea că E.T. era un extraterestru adevărat

Această informație încântătoare despre filmare a fost recent scoasă la iveală de Drew Barrymore, care a dezvăluit că ea credea cu adevărat că colegul ei de filmare extraterestru era real. Vedeta avea doar 7 ani când a jucat în filmul de succes.

Într-un promo pentru talk-show-ul „The Drew Barrymore Show”, care va avea în platou și alți actori, la aniversarea a 40 de ani de la lansarea filmului, actrița a spus că obișnuia să vorbească și să aibă grijă de păpușa animatronică în timp ce filma clasicul film SF.  „Am crezut că E.T. este real, a spus ea într-o conversație cu foștii ei actori Henry Thomas, Robert MacNaughton și Dee Wallace. L-am iubit într-adevăr într-un mod foarte profund”.

Steven Spielberg a știut cum să o convingă pe Drew că E.T. era viu

Filmul, realizat în anul  1982 o are pe Barrymore în rolul tinerei Gertie. În ciuda faptului că inițial era îngrozită de extraterestul care trăiește în dulapul fratelui ei, ajunge în cele din urmă să-l iubească.  Thomas, care l-a interpretat pe fratele mai mare al lui Barrymore, Elliot, în film, a spus că tânăra actriță de atunci a simțit același lucru despre E.T. și când camerele nu filmau.

drew barrymore

„Primul lucru pe care mi-l amintesc este că eram pe scenă și era destul de frig. Și ai întrebat-o pe doamna de la garderobă dacă poți primio eșarfă pentru gâtul lui E.T., pentru că nu voia să răcească ”, a spus el.

Wallace, care a jucat-o pe mama lui Elliot și Gertie în film, și-a amintit și ea de afecțiunea inocentă a lui Barrymore. „Te-am găsit acolo vorbind doar cu E.T. Așa că l-am informat pe regizorul Steven Spielberg, a povestit ea.  Steven, din acel moment, a numit doi tipi să-l țină pe E.T. funcțional. Astfel încât ori de câte ori ai venit să vorbești cu el, să poată interacționa”.

Potrivit revistei People, foștii actori din E.T. au discutat și despre posibilitatea unei continuări. Asta, pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a filmului. Drew Barrymore a dezvăluit că a adus în discuție posibilitatea ca Spielberg să facă o continuare. Dar se pare acesta nu dorește să transforme filmul devenit, cum am spus, un clasic al genului

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre